Egy szerencsés személy több, mint 7.5 millió fonttal lett gazdagabb Nagy-Britanniában, és még nem is tud róla 1

Két új milliomos sétál közöttünk anélkül, hogy tudnának róla, és az egyik szerencsés több mint 7 millió fontot nyert a Nemzeti Lottón nemrégiben Nagy-Britanniában.

Egy szerencsés személy több, mint 7.5 millió fonttal lett gazdagabb Nagy-Britanniában, és még nem is tud róla 3

Az egyik szelvénytulajdonos megnyerte a szombati fődíjat, ami azt jelenti, hogy egy hatalmas, 7 530 298 GBP-os összeget tudhat magáénak, miután az összes számot sikeresen eltalálta. Eközben egy másik szerencsés játékos öt számot talált el a bónusz golyó mellett, ami azt jelenti, hogy ő pedig 1 millió fontot vihet haza.

A hírek szerint a következő, szerdai lottó főnyeremény körülbelül 2 millió font lesz. Andy Carter, a The National Lottery nagy nyerteseinek tanácsadója a következőket mondta:

„Hú, csodálatos hír a Lotto játékosoknak (pontosabban szólva leginkább egynek), hiszen egy szerencsés szelvénytulajdonos megnyerte a ma esti 7,5 millió GBP értékű lottó főnyereményt. Ez a hónapban az első alkalom, hogy elvitték a főnyereményt a milliomosok márciusát követően, amely során 15 jegytulajdonos lett milliomos vagy multimilliomos a lottón.”

“Arra kérjük a játékosokat, hogy mielőbb nézzék meg a szelvényeiket, és hívjanak minket, hogy átvegyék a ma esti hatalmas jackpot nyereményt.”

A lottó nyertes számai: 10, 12, 14, 17, 20, 29, a bónuszszám pedig 33 volt. Az Independent beszámolója szerint 262 játékos 1750 fontot nyert, miután a hat szám közül ötöt eltaláltak. Egy jegytulajdonos 350 000 GBP-t nyert a Lotto HotPicks-en, mind az 5 számot eltalálva, és 38-an találtak el négy számot, amivel ők fejenként 13 000 GBP-t szereztek.

A Thunderball nyerőszámai 02, 11, 14, 30, 33, a Thunderball szám pedig 07 volt. Három játékos találta el az összes számot, megszerezve ezzel az 500 000 GBP-os fődíjat, három további jegytulajdonos pedig 5 000 GBP-t nyert öt szám eltalálásáért.    Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után