Egy nap alatt „kifosztották” a Londonban nyílt áruházat, ahol minden 25p 1

Óriási a sikere a hétfőn nyitott áruháznak, ami egész februárban hihetetlen áron adja az alapvető élelmiszereket. Mindössze másfél nap alatt üresre „rabolták” a mindenhonnan özönlő vásárlók.

food2_2672086a

Az easyFoodstore nevű élelmiszer áruháznak egy-két napra be kellett zárnia a kapuit, ugyanis akkora volt az érdeklődés, amiről álmodni se mert a tulajdonos. Az akcióvadászok szinte pillanatok alatt ellepték a helyet, és mindent felvásároltak. Olyan volt, mint egy sáskajárás.

A szuperolcsó áruház Park Royal-nál nyitotta meg kapuit a hétfői napon, ma pedig, igaz még csak csütörtök van, de már ki sem tudott nyitni, mivel 48 óra sem kellett hozzá, hogy a vásárlók áradata a teljes készletet felvásárolja a polcokról. Aggodalomra azonban semmi ok, mert hamarosan feltöltik, és jöhet a második roham! A helyet egyébként az EasyJet légitársaság alapítója, Sir Stelios Haji-Ioannou nyitotta.

easyfood0202j

Itt olvashattok bővebben az easyFoodstore-ról. A termékek, amik közt olyan alapvető dolgok szerepelnek a palettán, mint tea, tészta, keksz vagy épp tisztítószerek, a létező legolcsóbb áron kaphatók az üzletben, legtöbbjük mindössze 25p.

A promóció nem fog a végtelenségig tartani, azonban február végéig biztosan. Az üzlet előtt már hétfőn nagy sorok gyülekeztek, odabent pedig mindenki vitt, amit csak tudott. Szerda délutánra az összes polc és a raktár is teljesen üres volt, így kénytelenek voltak bezárni.

epa05141453 A customer shops in the new easyFoodstore budget supermarket in Park Royal, north London, Britain, 03 February 2016. The discount shop, which is owned by the EasyJet owner, Stelios Haji-Ioannou is selling a range of food products all at 25pence each, ranging from pasta to beans to cleaning products. Fresh meat, fruit and vegetables are not yet available.  EPA/FACUNDO ARRIZABALAGA

„Az érdeklődés mértéke döbbenetes. Az utolsó emberek például, akik bejöttek az áruházba, Canterbury-ből érkeztek. Úgy számoltuk, hogy az áru nagyjából 2-3 hétre elegendő lesz, és másfél nap alatt elvittek mindent.” – mesélte boldogan az áruház szóvivője.

Az áruház várhatóan pénteken (02.05) reggel nyit ki újra, ha a polcokat újra feltöltötték áruval.    Forrás: www.hunparcel.com

[fblike]

Ugrás a HuNglia főoldalára

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után