Egy londoni buszon az utasok szeme láttára szeretkezett egy pár, amit videóra is vettek 1

A minap Londonban levideóztak egy fiatal párt, akik egy emeletes busz felső szintjén estek egymásnak a többi utas szeme láttára.

Egy londoni buszon az utasok szeme láttára szeretkezett egy pár, amit videóra is vettek 3

A jelenlévők kínos csendben ültek, és nem tudták mit is tegyenek, miközben a pár szépen levetkőzött, és szexelni kezdett a 149-es busz emeletén. Az eset csütörtökön, nem sokkal éjfél után történt az észak-londoni Shoreditch-ben. De a műsor egészen sokáig tartott, a busz közben végigment Stoke Newington és Stamford Hill kerületein is.

Egy londoni buszon az utasok szeme láttára szeretkezett egy pár, amit videóra is vettek 4

Végül a busz sofőrje parancsolta le őket a járműről Harringay-nél. Állítólag leszállás közben a többi utas hangosan tapsolt és éljenzett a karácsonyi buliból hazafelé tartó, túlfűtött párnak.

https://www.youtube.com/watch?v=a6jAF2mES6Y

„A nő teljesen levetkőzött, a srác a gatyáját tolta le. Nem volt túl nehéz észrevenni, hogy ők éppen szexelnek a busz felső szintjén…. A többi utas nagyon brit volt a jelenettel kapcsolatban, kifelé bámultak az ablakon és úgy tettek, mint aki semmit nem vesz észre. Elég extrém hely a szeretkezéshez, azt meg kell hagyni” – mesélte egy szemtanú.    Értesülj a friss hírekről azonnal, keresgélés nélkül: katt alul a csengő ikonra, majd feliratkozás  Forrás

Megosztás