Egy gyermek holttestére bukkantak a rendőrök Angliában egy birminghami ház kertjében elásva 1

Egy gyermek holttestét találtak meg a rendőrök egy birminghami ingatlan kertjében elásva. A rendőrség emberei már vagy egy hete ásnak a helyszínen azt követően, hogy újabb információkhoz jutottak az ügy kapcsán.

Egy gyermek holttestére bukkantak a rendőrök Angliában egy birminghami ház kertjében elásva 3

Ennek folyományaként most a rendőrség is megerősítette, hogy emberi maradványokra bukkantak a Clarence Road-on található házban, a város Handsworth nevű városnegyedében. A gyermek személyazonosságának részletei egyelőre nem ismertek.

A halál okának pontosabb megállapítása majd a boncolást követően lesz csak lehetséges. Azt azonban már tudni lehet, hogy az incidens kapcsán egy 40 éves férfi és egy 41 éves nő jelent meg a bíróságon, akiket a gyermekük halálát okozó vagy azt lehetővé tevő hanyagsággal vádolnak.

A Clarence Road-i házban lakók a hírek szerint nem állnak semmilyen kapcsolatban az üggyel – közölte a rendőrség. A gyermek maradványaira azt követően sikerült rátalálni a rendőröknek, hogy valakitől érkezett egy füles, hogy egy gyermek meghalt egy handsworthi címen még 2020-ban.

Egy gyermek holttestére bukkantak a rendőrök Angliában egy birminghami ház kertjében elásva 4

A West Midlands-i rendőrség szóvivője ezt mondta: „Egy 40 éves férfit és egy 41 éves nőt december 9-én letartóztattak egy gyermek halálának előidézése, okozása, valamint szándékos hanyagság vádjával. Mindkettőjüket gondatlanságból elkövetett emberöléssel gyanúsítják, és emiatt előzetes letartóztatásba helyezték őket.”

„Jelenleg is folyik a nyomozás a gyermek halálának hanyagság miatti előidézése ügyében. A Clarence Road-i ingatlan jelenlegi használói tudnak a rendőrök által végzett keresésről, de nem köthetők a nyomozáshoz.”

Egy gyermek holttestére bukkantak a rendőrök Angliában egy birminghami ház kertjében elásva 5

Joe Davenport nyomozófelügyelő, a rendőrség közvédelmi egységétől a következőket mondta: „Gyorsan intézkedtünk az információk alapján, és a vizsgálatok folyamatban vannak annak megállapítására, hogy pontosan mi is történt. Megértem, hogy ez sokkoló lesz a helyi közösség számára, de arra kérünk mindenkit, ne bocsátkozzanak találgatásokba a körülményekkel kapcsolatosan. Bátorítunk viszont mindenkit, aki bármilyen információval rendelkezik, hogy lépjen kapcsolatba velünk.”      Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után