Egy férfi a koporsót szállító menet elé próbált ugrani, egy rendőr pedig összeesett a királynő temetésén 1

Letartóztattak egy férfit, aki állítólag megpróbált átugrani a korláton egyenesen a királynő koporsós felvonulása elé. Az illetőt a rendőrök fogták el, miután megpróbált berohanni az út közepére a Parlament Street-en található síremlék mellett.

Egy férfi a koporsót szállító menet elé próbált ugrani, egy rendőr pedig összeesett a királynő temetésén 3

Gyászolók egész tömege gyűlt össze, hogy megnézzék a királynő koporsójának utolsó útját, miután sokaknak egy egész éjszakán át kellett sorban állniuk, hogy a legjobb helyre állhassanak be a felvonulás ideje alatt. A drámai jelenetek során a férfit állítólag pillanatok alatt elkapták és őrizetbe vették, nagyjából akkor, amikor a néhai uralkodó koporsója a szertartást követően előbukkant a Westminster-apátságból.

Öt rendőrnek volt szüksége összesen orvosi ellátásra, miután rosszul lettek a királynő állami temetése során. A Királyi Haditengerészet két tagja hordágyon vitte el az egyik teljes ünnepi egyenruhát és fehér kesztyűt viselő rendőrt, még mielőtt a ceremónia megkezdődött volna.

Egy férfi a koporsót szállító menet elé próbált ugrani, egy rendőr pedig összeesett a királynő temetésén 4

A Fővárosi Rendőr-főkapitányság azt közölte, hogy a férfi azóta szerencsére jobban lett, viszont négy másik rendőr is orvosi ellátásban részesült, miután ők is rosszul lettek. A tisztek közül ketten a Buckingham-palotához vezető bevásárlóközpontban, ketten a közeli Horse Guards Parade-n, egy pedig a Victoria Memorial mellett lett rosszul, de mindenki jobban lett, miután ellátták őket.

Ez alig pár nappal azután történt, hogy egy őr elájult, miközben a királynő koporsóját őrizte a Westminster Hallban. Több ezer rendőrt rendeltek be Londonba a fővárosi rendőrség történetének legnagyobb biztonsági akciójának keretein belül.

Rendőröket hívtak be Londonba a szigetország számos más részéről is, hogy megnöveljék a létszámukat, miközben meghosszabbították a műszakokat, és egyes rendőrök pihenőnapjait is törölték a nagyszabású rendezvénysorozat miatt.

A királynő temetési felvonulásának útvonalán és a Westminster Abbey-t őrző egyenruhások mellett számtalan fegyveres rendőr, mesterlövészek, lovasrendőrök, és helikopterek is ügyeltek arra, hogy minden rendben menjen.

Stuart Cundy a MET Police-tól úgy jellemezte a királynő temetését, mint „a fővárosi rendőrség valaha volt legnagyobb szabású bevetése”. Cundy úr azt mondta, hogy a péntek reggeli incidens, amikor két rendőrt megkéseltek, bár nem volt összefüggésben a királynő halálával, rávilágít arra, mekkora a kockázat és a felelősség a rendőrség vállán.      Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után