Egy fagyasztóba rejtve találták meg két nő holttestét egy londoni lakásban 1

A londoni rendőrség nyomozást indított, miután két nő holttestére bukkantak egy fagyasztószekrényben, egy Kelet-Londonban található lakásban. Az incidens kapcsán egy középkorú férfi letartóztatásra került a tegnapi nap folyamán.

Zarhid Younis, aki 34 esztendős, a csütörtöki nap folyamán kell, hogy megjelenjen a bíróság színe előtt. A vád ellene egyelőre csak az, hogy meggátolta, hogy a két elhunyt rendes, törvényes temetést kaphasson. A hírek szerint a két nő holttestét április 27-én fedezte fel a rendőrség Canning Town területén, a Vandome Close-on található egyik lakóingatlan fagyasztójában.

Egy fagyasztóba rejtve találták meg két nő holttestét egy londoni lakásban 3

A járőrök valamikor délelőtt 11:45 körül érkeztek a helyszínre, miután néhány szomszéd aggodalmát fejezte ki a rendőrségnek a lakók állapota kapcsán. A Metropolitan rendőrség gyilkossági ügyben indított nyomozást, és a halottak azonosítása megkezdődött, de a személyazonosságukra egyelőre nem derült fény, így a hozzátartozókat sem tudták még értesíteni.

„Az elmúlt 28 évem során számos bűntény helyszínen megfordultam, de ez az eddigiek közül az egyik legkomplexebb és legnagyobb kihívás mindannyiunk számára. A nyomozás középpontjában a két nő áll, akikre zen a címen találtunk rá, és az elsődleges célunk jelenleg az, hogy azonosítani tudjuk őket, és értesíthessük a hozzátartozókat.” – nyilatkozta a nyomozást vezető Simon Harding.

„Mindenkit biztosíthatok arról, hogy a legjobb tudásunk szerint igyekszünk az áldozatokat a lehető leggyorsabban azonosítani, jól bevált módszerek segítségével. Elengedhetetlen, hogy 100 százalékig biztosak legyünk abban, hogy pontosan kik ők, mielőtt nyilvánosságra hoznánk a nevüket. Arra szeretnénk kérni mindenkit, hogy tartózkodjon a találgatásoktól, és attól, hogy erre alapozva halálra rémítsenek már így is stresszes családokat.” – magyarázta a nyomozó.

A boncolás majd csak a pénteki nap folyamán veszi kezdetét, és feltehetően az áldozatok esetében a halál pontos okára csak napok múlva derül majd fény.

„Egy egész gyilkossági csoport dolgozik az ügyön éjjel nappal, hogy minél hamarabb kiderüljön, hogy pontosan mi is történt ebben a lakásban itt a Vandome Close-on az elmúlt néhány nap során. Tudomásunk van róla, hogy ezt a lakást egy nagyobb közösség számos tagja használta, akik csak átmeneti jelleggel laktak mindig benne.”

„A hely emellett több kábítószerrel kapcsolatos visszaéléssel és bűncselekménnyel is kapcsolatba hozható. Azt azonban még túl korai lenne kijelenteni, hogy a két áldozat része volt-e ennek a közösségnek vagy ők is hasonló életmódot folytattak-e, és ismételten megkérek mindenkit, hogy tartózkodjon az alaptalan találgatásoktól. Emellett arra szeretnék megkérni mindenkit, aki az elmúlt egy év során járt az ingatlanban, esetleg rendszeresen látogatta azt, hogy amennyiben ismernek más személyeket, akik rendszeresen töltöttek ott időt, úgy vegyék fel velünk a kapcsolatot.”

A rendőrség először egy 50 éves férfit tartóztatott le az incidens kapcsán még a hétfői nap folyamán, azonban őt nem sokkal később szabadon engedték. A 34 éves Younist ezt követően vették őrizetbe, és a csütörtöki bírósági tárgyalás során remélhetőleg több is kiderül majd a halálesetek körülményeiről.       Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után