Egy egész EU-s bevándorló családot, köztük egy 3 éves fiút és egy 11 éves lányt holtan találtak egy londoni lakásban 1

Nyilvánosságra hozták, hogy ki volt az a három éves kisfiú, 11 éves lány, akiket szüleikkel együtt holtan találtak a brit fővárosban egy hounslowi lakásban.

Egy egész EU-s bevándorló családot, köztük egy 3 éves fiút és egy 11 éves lányt holtan találtak egy londoni lakásban 3

A rendőrök tegnapelőtt délután 3 óra 15 perc körül hatoltak be a Staines Road-i ingatlanba, miután aggályok merültek fel, hogy vajon épségben vannak-e. Sajnálatos módon az egész családot, név szerint a 39 éves Michal Wlodarczykot, a 35 éves Monika Wlodarczykot, a 11 éves Maja Wlodarczykot és a hároméves Dawid Wlodarczykot is holtan találták meg a lakásban.

A rendőrség szóvivőjének elmondása alapján egyelőre úgy tűnik, senki mást nem keresnek a halálesetekkel kapcsolatban. A szomszédok elmondás szerint a négytagú család mindegyike lengyel származású bevándorló volt. Wlodarczyk úr állítólag építőmunkásként dolgozott, míg felesége Mrs. Wlodarczyk takarítónő volt egy hostelben.

A halálesetek pontos okának megállapítására a boncolás után lesz majd nagyobb esély, addig mindenkit arra kértek, hogy ha egy mód van rá ne bocsátkozzanak felesleges találgatásokba, főként ne a közösségi felületeken.

Egy egész EU-s bevándorló családot, köztük egy 3 éves fiút és egy 11 éves lányt holtan találtak egy londoni lakásban 4

Linda Bradley, a nyomozást vezető főfelügyelő a következőket mondta: „Szeretném biztosítani a helyi közösséget arról, hogy a szakértő nyomozók azon dolgoznak, hogy feltárják azokat a körülményeket, amelyek ehhez a tragikus végkimenetelhez vezettek, és amint szükséges, további fejleményekkel fogunk szolgálni. Részvétünk mindenkinek, akik érintettek az ügyben. Vizsgálatunk egyelőre a kezdeti szakaszában van, és továbbra is az a helyzet, hogy jelenleg nem keresünk senkit az incidenssel kapcsolatban.”

Az egyik anyuka, aki ismerte a családot elmondta, hogy lánya – Majával együtt járt a közeli Southville-i általános iskolába – május 31-én részt vett a családnál egy a gyerekeknek szervezett ott alvós bulin. A 37 éves Maria Gouveia a következőket mondta: „Tragikus, a szülei nagyon jó emberek voltak, keményen dolgoztak, az anyja takarítónő volt egy szállodában, apja pedig szerintem építőmunkás.”

Egy egész EU-s bevándorló családot, köztük egy 3 éves fiút és egy 11 éves lányt holtan találtak egy londoni lakásban 5

„Maja egy kedves, gyönyörű lány volt, erős egyéniséggel, de néhány napja már nem jött iskolába. Az osztályában az emberek SMS-eket írtak neki, a lányom üzent neki a Snapchaten, mert nem volt máskor olyan, hogy ennyire eltűnt. Azt hiszem, hamarosan Mallorcára utaztak volna apukájuk 40. születésnapjára, és én azt hittem, hogy ott vannak, amikor meghallottam mi történt. Megdöbbentő, a kisfiú nagyon édes volt, néhány hónap múlva bölcsődébe ment volna, imádkozunk értük.”

Egy a szomszédban élő férfi, aki nem kívánta magát megnevezni, azt mondta az újságíróknak: „Igazán rendes szomszédok voltak – mi csak köszöntünk néha, de ennyi. Hazajöttem a munkából, és mindenhol rendőrök voltak. Nagyon nagy felfordulás volt. Itt semmi ilyesmi nem szokott történni.  Fogalmam sincs, mi történt.”

Sean Wilson főfelügyelő azt mondta: „Tudom, milyen nagy feszültséget és szorongást fog okozni ez a szörnyű incidens a hounslowi közösség számára. Tisztában vagyok azzal is, hogy ez az eset különösen felkavaró lesz a gyerekek számára, és épp ezért arra kérem az embereket, hogy legyenek felelősségteljesek és jól fontolják meg mi az, amit a közösségi média felületeken közzétesznek.” Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után