Elképesztő, de már megint sikeresen rommá tört egy buszt, tele utasokkal a tehetséges sofőrje London déli részén.

vickershillbuscrash1808A

Ezúttal a tető fával, vagy híd által történő gyors és hatékony leszerelése nem volt kivitelezhető, mivel nem emeletes buszról beszélünk. A sofőr azonban így is megoldotta a heti házi feladatot, és egy eddig még nem látott módját választotta a busz összetörésének. Az egyik kanyart ugyanis, miután túl bonyolultnak ítélte meg, inkább kiegyenesítette, és tulajdonképpen az egész járművet teljes hosszában egy ház kerítésére nyársalta fel.

A 484-es egyszintes buszjárat a szemtanúk elmondása alapján egyszerűen letért az ívről a kanyarban és felugratott az épp szemben lévő ház kerítésére. Az eset reggel fél hét előtt történt Vicars Hill-nél, Dél-Londonban.

lewishambus2v1808a

A TfL nyomozást indított a baleset ügyében. Az ütközés során szerencsére sem az utasok sem másik jármű nem sérült. A sofőr olyan „ügyesen” parkolta le a buszt a kerítés tetejére, hogy még az utat sem kellett lezárni miatta.

Csak április és június között a londoni buszokon, vagy azok által összesen 1,502 ember sérült meg, ami elképesztően sok. A 484-es járat egyébként az egyik statisztikailag legbiztonságosabb útvonal egész Londonban, mivel az említett 3 hónap alatt mindössze egy ember sérült ezen a vonalon. Szemben a 73-as járat vonalával, ahol 23 ember szenvedett kisebb vagy nagyobb sérüléseket a negyedév során.

Itt csatlakozhatsz, Facebook csoportunkhoz, ami már 7,500 fős.

Így tudsz a mobilodon HuNglia ikont elhelyezni, amivel egyből eléred oldalunkat.

Itt tekintheted meg a HuNglia kupon akcióit.

Ha tetszett a cikk, itt Like-old oldalunkat:

[efb_likebox fanpage_url=”https://www.facebook.com/hunglia.magyarok” fb_appid=”” box_width=”500″ box_height=”200″ colorscheme=”light” show_faces=”1″ show_header=”0″ show_stream=”0″ show_border=”1″][email-subscribers namefield=”NO” desc=”Hírlevelünkhöz email címed megadásával csatlakozhatsz” group=”Public”]

Forrás: http://www.standard.co.uk/news/transport/bus-filled-with-passengers-ploughs-into-wall-of-house-in-south-london-a2905296.html