Egy 5 éves kisfiú fejét összemarcangolta, egy nőt pedig megölt egy XL bully Angliában 1

Egy ötéves kisfiú kórházban van, miután egy XL Bully összemarcangolta a fejét egy újabb súlyos kutyatámadás során Angliában. A fiatal fiút hétfőn 11.45-kor támadta meg a kutya egy hulli lakásban.

Egy 5 éves kisfiú fejét összemarcangolta, egy nőt pedig megölt egy XL bully Angliában 3

A rendőrség a kutyát befogta és eltávolította a Brazil Street-i ingatlanból, amelyet követően Allison Sweeting nyomozó főfelügyelő azt nyilatkozta: „Szorosan együttműködünk a fiú családjával és a kutya tulajdonosával, hogy megértsük az eset pontos körülményeit és előzményeit. A nyomozásnak ebben a szakaszában a kutya fajtájáról azt mondhatjuk, hogy nagy valószínűséggel XL bully típusú, és a vizsgálataink részeként az állatot lefoglaltuk.”

A Humberside-i rendőrség szóvivője ezt mondta: „A nyomozás már folyamatban van, miután bejelentések érkeztek hozzánk, miszerint egy ötéves kisfiút megharapott egy kutya a brazil street-en, Hullban tegnap délelőtt 11:45 körül. A fiú fejsérüléseket szenvedett, és jelenleg kórházban van kezelés alatt.”

Nem sokkal korábban egy 15 éves fiú is kórházba került, miután egy XL Bully kutya megharapta Dél-Walesben. Az állatot a rendőrség lefoglalta és elaltatták, a fiút pedig nem életveszélyes sérülésekkel szintén kórházban ápolják.

A Gwent Police szóvivője ezt mondta az esetet követően: „Május 28-án, kedden 15:20 körül egy kutyatámadásról szóló bejelentést követően hívtak minket egy a Farm Road-on, Pontlottyn területén található ingatlanhoz.

„A rendőrség járőrei, speciálisan képzett fegyveres tisztek és a walesi mentőszolgálat mentősei is kimentek a helyszínre. Egy 15 éves fiút kórházba szállítottak. Sérülései vélhetően nem életveszélyesek. A kutya, egy XL Bully, DEFRA regisztrált volt. A kutyát egy állatorvos emberségesen elaltatta.”

Egy harmadik kutyatámadás is történt, amikor egy nőt marcangolt halálra egy XL Bully londoni otthonában a múlt héten. A kiérkező mentők küzdöttek az 50 éves Angeline Mahal életének megmentéséért, miután hétfőn 13 óra után a kutya megtámadta a hornchurchi Cornwall Close-ban. Sajnos azonban a sérülései olyan súlyosak voltak, hogy a helyszínen halottnak nyilvánították.  Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után