Egy 2 éves kislány holttestére bukkantak egy ingatlanban Angliában - gyilkosság miatt letartóztattak egy fiatal férfit és egy nőt 1

Letartóztattak egy fiatal férfit és egy nőt gyilkosság elkövetésének gyanújával, miután egy 2 éves kislány holttestére bukkantak egy ingatlanban Angliában.

Egy 2 éves kislány holttestére bukkantak egy ingatlanban Angliában - gyilkosság miatt letartóztattak egy fiatal férfit és egy nőt 3

A tragikus felfedezést a rendőrség tette azután, hogy pénteken délelőtt 11 óra 45 perckor kihívták őket egy ipswichi ingatlanhoz. A rendőrök a helyszínt elkerítették és nagyobb rendőri jelenlét lesz megfigyelhető a Sidegate Lane-en és környékén, amíg a helyszínelés zajlik.

A Bedfordshire-ből származó férfit és nőt, akiknek nem volt állandó lakóhelye Bury St Edmundsban, tegnap a hajnali órákban tartóztatták le. Úgy tudni, hogy mindketten 22 évesek – és mindkettőjük ismerte az elhunyt kislányt. Hogy pontosan milyen viszony vagy rokoni kapcsolat van esetlegesen köztük, azt egyelőre nem hozták nyilvánosságra.

A gyilkosság elkövetésével vádolt párost jelenleg a martleshami rendőrség rendőrkapitányságán hallgatják ki, ahol továbbra is őrizetben vannak. A rendőrség szóvivője azt nyilatkozta a történtek után nem sokkal, hogy jelenleg nem keresnek más gyanúsítottakat a gyermek halálával kapcsolatban.

Jane Topping, a nyomozást vezető felügyelő azt mondta: „Még mindig keressük a gyermek halálához vezető pontos körülményeket és előzményeket. A kezdeti vizsgálatok már folyamatban vannak, és a hétvégén folytatódnak. Nyilvánvaló, hogy egy ilyen felfedezés rendkívül letaglózó minden érintett számára.”

„Arra kérnénk az embereket, hogy ne bocsátkozzanak találgatásokba a közösségi médiában a gyermek kilétéről vagy a halála körülményeiről. Valószínűleg a következő napokban megnövekedett rendőri jelenlét lesz tapasztalható a környéken.”

„Ezek a helyszínen és a környéken dolgozó rendőrtisztek mindenki rendelkezésére állnak, hogy beszéljenek a helyi lakosság tagjaival, ha bárki úgy érezné, hogy valamilyen okból kifolyólag szeretne kapcsolatba lépni velük. Ez egy igen gyorsan haladó vizsgálat, de ettől függetlenül szívesen veszünk bárkitől minden olyan információt, amely segítheti, gyorsíthatja a nyomozás menetét.”  Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után