Egy 15 éves fiút meggyilkoltak, egy lányt pedig megerőszakoltak Londonban 1

A brit főváros közel sem olyan biztonságos, mint lennie kéne. Rengeteg erőszakos bűncselekmény történik, hiába van annyi rendőr, úgy látszik nem elég.

_79556007_79555391

Egy 15 éves fiút leszúrtak péntek este 11 óra körül a Bethnal Green Road-on. A helyszínre érkező mentősök azonnal kórházba szállították a fiatal fiút, de pár órával később a kórházban belehalt sérüléseibe.

A helyszínen letartóztattak egy 18 éves férfit, akinek a kihallgatása jelenleg is zajlik az egyik kelet londoni rendőrkapitányságon. A rendőrség minden tanú vallomására kíváncsi, aki a helyszínen volt és látott, vagy hallott valamit.

A vita egy autóval lévő és egy gyalogos társaság között robbant ki. Az elhunyt fiú a gyalogos csapat egyik tagja volt. Ha valaki információval rendelkezik az eset kapcsán, hívja a 0208 345 3734 számot.

duffstreet

Mindössze egy nappal korábban pedig egy fiatal lányt erőszakoltak meg egy elhagyott építési telken a Duff Street-nél. A lány a belvárosból tartott hazafelé buli után, amikor a támadás megtörtént. A környező lakók hívták a rendőrséget, hajnal 4:25-kor, amikor hallották, hogy a lány segítségért kiabál.

Az elkövető egy 20 év körüli fekete férfi, aki csuklyát viselt. A lakók elmondása szerint a férfi azután sem hagyta abba a lány bántalmazását, hogy figyelmeztették, hogy a rendőrség már úton van. A tettes nem csak megerőszakolta, hanem ki is rabolta áldozatát, és nem sokkal a rendőrök kiérkezése előtt elmenekült.

Akinek bármilyen információja van az eset kapcsán, hívja a 020 8733 6545 számot.

 

Forrás: Evening standard

[efb_likebox fanpage_url=”https://www.facebook.com/hunglia.magyarok” fb_appid=”” box_width=”500″ box_height=”” colorscheme=”light” show_faces=”1″ show_header=”0″ show_stream=”0″ show_border=”1″ ]

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után