egerek Sainsbury's szupermarket

Nem éppen szívderítő látvány, de az egyik vásárlónak sikerült lencsevégre kapnia, amint a Sainsbury’s polcain a friss pékáru közt az egerek falatoznak jóízűen.

egerek Sainsbury's szupermarket

Az állatokat a nagy zabálásban a videót készítő vásárló zavarta meg, aminek következtében gyorsan kereket is oldanak. Anthony Mitson, aki a videót készítette, épp vásárolt az üzletben, az észak-londoni Islington területén található Essex Roadon, amikor felfigyelt a két elég nagyra megnőtt rágcsálóra, amint a friss croissantok közt falatoznak.

Még éppen sikerült elkezdenie videózni őket, de észrevették, és gyorsan felugrottak a hűtőpult polcai mögé, majd gyorsan eltűntek szem elől. A Sainsbury’s az incidens kapcsán azt reagálta, hogy vasárnap „azonnal intézkedtek” az üzlet mielőbbi megtisztítása érdekében, és szakembereket hívtak a rágcsálók kiirtására.

Természetesen a videó elképesztő sebességgel terjed a közösségi oldalakon és rengetegen osztják meg, és emellett rengetegen kritizálták is a szupermarket láncot, hogy hogy lehet ilyen körülmények közt egy üzletet üzemeltetni, és hogy ezzel az emberek egészségét teszik kockára.

„Na akkor most jött el az a pont amikortól én soha többé nem vásárolok péksüteményt a Sainsbury’s-ből… Amúgy kedves Sainsbury’s, van már neve annak a két patkánynak?” – írta az egyik kommentelő az egyik megosztás alatt.

„A biztonság és a higiénia a legfontosabb számunkra, és nagyon sajnáljuk a történteket. Azonnal be is zártuk az üzletet az Essex Road-on, és szakértőket hívtunk a probléma megoldására. Ismételten Elnézést kérünk a vásárlóktól, akik megnyugodhatnak, mindent megteszünk annak érdekében, hogy a lehető leghamarabb megoldódjon a probléma.” – mondta az üzletlánc egyik szóvivője.    Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után