Dyntell Üzleti Intelligencia rendszer jutalékos promóciója 1

Az alábbiakban elolvashatod, hogyan egészítheted ki jövedelmedet minimális energia-befektetéssel.

Sok brit cég használ valamilyen vállalatirányítási informatikai rendszert. Mégis a legtöbb helyen csak adminisztrálják vele a vállalatot, nem irányítják.

BANNER_ALAP_BI-hoz

Rendelnek, számláznak, készleteznek, talán gyártanak is vele, de nincsenek birtokában sem a gyors áttekintés, sem a kellőképpen alátámasztott döntés lehetőségének.

A cégvezetők gyakran érzik úgy, hogy lenne mit javítani a cégénél szokásos helyzetelemzés és döntéstámogatás színvonalán. Erre a gondra nyújt megoldást a Dyntell Software üzleti intelligencia rendszere látványos, vizuális technikákkal.

Erről készítettünk számodra egy  magyar nyelvű brossúrát, illetve további hasznos információkat találsz még a témáról a Dyntell Software BI weboldalán is.

Ha van a látókörödben olyan cég, ahol a cégvezetés talán örülne egy ilyen rendszernek, hívd fel a figyelmét annak a manager-nek, akivel a legjobb viszonyban vagy, és oszd meg vele ezt az angol nyelvű brossúrát! Természetesen a jutalék akkor is jár Neked, ha ironikus módon Angliából egy olyan üzlet megkötését mozdítod elő, ahol a vevő egy magyarországi cég.

Kérdésként azonnal fel fog merülni, ezért jó, ha tudod a választ, hogy ez az üzleti intelligencia (BI) rendszer illeszthető bármely vállalatirányítási rendszer (ERP) adatbázisához.

Az üzlet értéke sok mindentől függ, de valószínűleg 5-15 ezer Font közé fog esni. Az üzletszerzési jutalékod: 5%.

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után