Döbbenetes gyilkosság: 9 éves kislányt lőtt agyon, 2 másik személyt pedig megsebesített egy férfi Liverpoolban 1

Liverpoolban hétfő este agyonlőttek egy kilencéves kislányt. A Merseyside-i rendőrség már vizsgálja azt a „borzasztó” incidenst, amely tegnap este 22 órakor történt a város Knotty Ash nevű városrészében.

Döbbenetes gyilkosság: 9 éves kislányt lőtt agyon, 2 másik személyt pedig megsebesített egy férfi Liverpoolban 3

A rendőröket a Kingsheath Avenue-n található egyik otthonhoz riasztották, miután bejelentést kaptak arról, hogy egy férfi elsütött egy fegyvert az ingatlanban. A helyszínre érkezve egy kilenc éves kislányt találtak a rendőrök lőtt mellkasi sérüléssel. Válságos állapotban szállították kórházba, sajnos azonban az orvosok minden igyekezete ellenére nem sokkal később belehalt a sérüléseibe.

A házban történt incidens során egy férfi is több lövést kapott, egy nőnek pedig a kezét találta el az egyik golyó. Mindkettőjüket kórházba szállították a kiérkező mentők, miután a helyszínen ellátták őket.

Döbbenetes gyilkosság: 9 éves kislányt lőtt agyon, 2 másik személyt pedig megsebesített egy férfi Liverpoolban 4

Jenny Sims, a Merseyside-i rendőrség rendőrfőkapitány-helyettese azt mondta: „Ez egy igazán megdöbbentő eset, amelyben tragikus körülmények közt meglőttek egy fiatal és ártatlan lányt, aki sajnálatos módon ennek következtében életét vesztette. Részvétünk a családjának és a barátainak ebben a nagyon nehéz időszakban. Egyetlen szülőnek sem szabadna átélnie gyermeke elvesztését ilyen szörnyű körülmények között.”

„Ez a bűncselekmény undorító, és közösségeinknek segíteniük kell, és meg kell mondaniuk, ki a felelős. Ez a gyáva egyén nem érdemli meg, hogy szabadlábon éljen és viruljon, és arra buzdítanám azokat, akik bármit tudnak, hogy beszéljenek velünk, és mondják el, amit tudnak, hogy a felelőst rács mögé juttathassuk, ahová való.”

Döbbenetes gyilkosság: 9 éves kislányt lőtt agyon, 2 másik személyt pedig megsebesített egy férfi Liverpoolban 5

A nyomozás az incidens kapcsán már folyamatban van, a környéken lakókat a rendőrök kikérdezik és a CCTV kamerák felvételeit is kielemzik.

A szomszédok azt mondták a Liverpool Echo-nak, hogy négy lövést hallottak eldördülni, mielőtt a rendőrség a helyszínre érkezett. A rendőrség megerősítette, hogy a kilenc éves gyermek hozzátartozóit értesítették, és speciálisan képzett szakértők támogatják őket.

Döbbenetes gyilkosság: 9 éves kislányt lőtt agyon, 2 másik személyt pedig megsebesített egy férfi Liverpoolban 6

„Úgy tűnik, hogy a városban zajló erőszak egyre nagyobb méreteket kezd ölteni.” – üzente egy liverpooli lakos a hírt követően.

Az utóbbi napokban több fegyverekkel és késekkel elkövetett gyilkosság is történt Merseyside-on.

Ugyanazon az éjszakán, mint amikor a Knotty Ash-i incidens, két férfit szintén letartóztattak egy 50 év körüli nő megkéselése és meggyilkolása miatt a kirkbyi Cherryfield Drive-on.

Egy másik halálos kimenetelű támadás során pedig Ashley Dale, a Knowsley önkormányzat 28 éves munkatársa vesztette életét, miután vasárnap hajnalban lelőtték Liverpoolban.    Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után