Csoportosan megtámadtak és összevertek egy srácot Londonban, mert kiderült, hogy menekült 1

Öt embert vettek őrizetbe gyűlöletből fakadó erőszak vádjával, mivel megtámadtak, és súlyosan bántalmaztak egy menekült fiút, aki jelenleg is kórházban van kritikus állapotban.

Csoportosan megtámadtak és összevertek egy srácot Londonban, mert kiderült, hogy menekült 3

A rendőrség azt nyilatkozta, a csapat a Croydonban található bíróság előtt fog felelni pénteki tettéért. A tinédzsert a támadók elkezdték üldözni, majd brutálisan megverték, miután kiderült, hogy menedékkérő az illető. Legalább 20 embernek volt köze az incidensnek, akár szemtanúként, akár résztvevőként. A 17 éves iráni kurd fiúnak megzúzódott a koponyája, és vérömleny keletkezett az agyában. A rendőrség szerint a földre került sebesültet többször fejbe rúgták.

Egyelőre 8 embert tartanak őrizetben az eset kapcsán. „Tudjuk, hogy sokan, legalább 20 ember volt jelen a támadáskor. Közülük néhányan közelítették meg az iráni fiút, miközben az két barátjával a shrubslandi Goat public house előtti buszmegállóban állt. Úgy tudjuk, a csoport megkérdezte a fiút, hogy honnan való, és amikor kiderült, hogy menekült, megtámadták.

Súlyos fej, és arcsérüléseket szenvedett a sorozatos ütésektől és rúgásoktól. Az áldozat két barátjának sikerült elmenekülnie a támadók elől, ők megúszták kisebb sérülésekkel. Más sérültről nincs tudomásunk.” – nyilatkozta Gary Castle nyomozó. Az egyik helyi lakos azt mondta, hogy „legalább 8 ember verődött ott össze, a The Goat pubból jöhettek ki. Egy ember volt, aki kórházba kötött ki, őt nagyon összeverték. Körülbelül 10 ember volt, aki körbeállta, és rugdosta a földön, a többiek meg álltak, és nézték. Aztán amikor meghallották a rendőrautók szirénáját, elkezdtek elszaladni. Az emberek, akik ott voltak, semmit sem tudtak tenni, amíg vagy 20 agresszív ember vette körül szegényt, csak akkor tudtak elkezdeni segíteni, mikor azok elmenekültek a helyszínről.”

Csoportosan megtámadtak és összevertek egy srácot Londonban, mert kiderült, hogy menekült 4

Az eset nagy felháborodást váltott ki országszerte. „Ez egy undorító bűncselekmény volt, és reméljük, a tettesek minél hamarabb megkapják a megérdemelt büntetést” – mondta Barwell, Croydon Central parlamenti képviselője. A főpolgármester, Sadiq Khan szintén elítélte a támadást, azt mondta, az ilyen „gyűlöletből fakadó bűntényeknek nincs helye sem Londonban, sem az Egyesült Királyság bármely részén.”

A gyanúsítottak mind a 20-as éveik elején járnak – három férfi 20 éves, egy 24 éves, és egy szintén 24 éves nő. Jelenleg gyilkossági kísérlet és erőszak vádjával tartják őket őrizetben.    Forrás Hiretőknek: info@hungliaonline.com

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után