Csak 1 sörre mentek le az egyik pubba, de annyira készre vágták magukat, hogy Ibizáról kellett hazajutniuk 1

Két srácnak nem kevesebb, mint két napba telt hazaérni a kocsmából – mert részegen lefoglaltak egy ibizai utat.

Csak 1 sörre mentek le az egyik pubba, de annyira készre vágták magukat, hogy Ibizáról kellett hazajutniuk 3

Dan Evans és Alex Stubbs pénteken a walesi Merthyr városában úgy döntöttek, hogy meginnának egy korsó sört. Délután el is kezdték magukba töltögetni a pinteket, de megígérték egymásnak (és persze maguknak is), hogy legkésőbb 23.30-ra otthon lesznek.

Egyszer csak (nem tudjuk hanyadik pohár ital elfogyasztása után, de vélhetően nem az első) elhangzott egy tréfás javaslat, hogy menjenek el a mallorcai Magalufba, mert hát miért ne. Dan és Alex, felbátorodva az italtól megállapították, hogy ha már ilyen fantasztikus ötlettel álltak elő, akkor azt nem is szabad halogatni, mert abból csak a baj van … Szerencsére az elfogyasztott ital mennyisége segített megszüntetni a felmerülő kételyeket, és blokkolni a józan ítélőképességet.

Hívtak egy taxit, amely hazavitte őket, hogy felkapják a szükséges dolgokat, mielőtt a cardiffi repülőtér felé indultak volna. Dan azt mondta:

„Otthon megálltunk egy pillanatra, hogy összeszedjük az útlevelünket és a telefontöltőnket (mert hát másra nincs is szükség), majd elindultunk a repülőtérre. Amikor odaértünk, a mallorcai járat már tele volt, de volt egy járat Ibizára, úgyhogy arra foglaltunk két helyet. Szó szerint egész hétvégén buliztunk megállás nélkül, aztán amikor vasárnap reggel kisütött a nap, hirtelen azon kellett gondolkodnunk, hogyan jutunk haza.”

A srácok számára nem volt lefoglalva sem szálloda ahol aludhattak volna, sem pedig a visszaút, de ez sem tántorította el őket. Vettek néhány rövidnadrágot, és egyenesen az Ocean Beach klubba indultak, majd egy éjszakai klubban folytatták. Persze csak másnap reggel jöttek rá, hogy valahogy nem ártana haza jutni.

Dan hozzátette: „Nehezebb volt visszafelé repülőt találni mint odafelé, de megoldottuk, és még időben visszarepültünk Londonba, hogy hétfőn beérjünk munkába. Kicsit sokkolta a rendszert mindkettőnknél a hétvége, de megérte. Nem bántuk meg, és valószínűleg újra megtesszük, bár esélyes, hogy néhány évbe telhet, mire újra rávesszük magunkat valami ilyenre.”

Dan és Alex őrült hétvégéje hasonló volt Rachael Wynn hétvégéjéhez 2019-ben. Ő szintén Ibizára repült, miután egy manchesteri keresztelőn „abszolút készre vágta magát”, és több mint 700 fontot költött el, hogy időben visszaérjen a munkába. Rachael reggel 9 óra körül érkezett a spanyol szigetre,  és csak telefonja, bankkártyája és útlevele volt nála. Alig emlékezett, hogyan került oda, és kénytelen volt az idegenek kedvességére hagyatkozni, akik ruhát adtak neki, és megengedték neki, hogy lezuhanyozzon… Szóval fiatalok vigyázni az itallal, nehogy ibizán kössetek ki véletlenül 😉  Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után