Busz gázolt halálra egy 15 éves kislányt Angliában 1

Egy tinédzserkorú lány sajnálatos módon meghalt, miután elütötte egy busz Angliában, Birmingham városában.

Busz gázolt halálra egy 15 éves kislányt Angliában 3

A rendőrség szóvivőjének elmondása szerint a lányt tegnap délután 3 óra körül ütötte el a busz a Sheldon területén található Sheaf Lane-en. A rendőrség azt is megerősítette, hogy a tinédzser súlyos sérüléseket szenvedett az ütközés következtében – és a mentők több egységet, köztük egy légi mentőt is kiküldtek a baleset helyszínére.

A helyszínre perceken belül megérkező mentők még küzdöttek a fiatal lány életéért, de sajnos nem sokkal a kórházba érkezése után belehalt a sérüléseibe.

A West Midlands-i rendőrség elmondása szerint a balesetben részt vevő busz sofőrje is segít az ügy felgöngyölítésében.

Busz gázolt halálra egy 15 éves kislányt Angliában 4

Gail Arnold a helyi rendőrségtől a következőket mondta a történtek kapcsán: „Egy fiatal lány tragikus körülmények közt életét vesztette, és mi mindent megteszünk, hogy támogassuk a családját ebben a mélységesen nyomasztó időszakban.”

“Dolgozunk a tragikus kimenetelű ütközés körülményeinek feltárásán, és szívesen meghallgatunk mindenkit, aki a baleset időpontjában a környéken tartózkodott, különösképp azokat, akiknek adott esetben a kamerája rögzítette a baleset előzményeit, vagy magát az incidenst.”

„Közvetlenül írhatnak e-mailt a csapatnak a SCIU@westmidlands.police.uk címre, vagy kapcsolatba léphet velünk a weboldalunkon található élő cseten keresztül is.”  Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után