A brit miniszterelnök karácsonyi üzenete a Nagy-Britanniában élőknek 1

Theresa May, brit miniszterelnök, aki nyáron vette át a szigetország kormányzását David Cameron lemondását követően, egy üzenetet próbál eljuttatni minden lakoshoz Karácsony alkalmából, ami pedig nem más, mint hogy 2017-ben a népnek össze kell fognia.

theresa-may-christmas-message-767448

Mrs. May arra szólította fel Nagy-Britanniát, a karácsonyi üzenetet felhasználva, hogy legyen bátor, most, hogy az ország próbálja majd megtalálni a helyét a világban, a kilépést követően. A miniszterelnök asszony arra buzdította a lakosságot, hogy legyünk összetartóbbak, fogjunk össze, ezután az év után, amiről elmondhatjuk, hogy az utóbbi évtizedek egyik leginkább széthúzó és destabilizáló éve volt minden szempontból az ország számára.

May azokhoz is szólt, akik az ünnepek alatt is keményen dolgoznak, és arról mesélt, milyen volt a gyerekkorának az a szakasza, amikor egy plébánián dolgozott, és mit jelent Karácsonykor dolgozni.

„Egységessé válni és összetartani egy országként, egyaránt fontos számunkra. Ahogy elhagyjuk az Európai Uniót, meg kell ragadnunk a lehetőséget, hogy egy bátor, és új szerepkörbe helyezzük magunkat a világban, és egyesítsük országunkat miközben útnak indulunk a jövő felé. Együtt kell működnünk a nemzetközi partnereinkkel, hogy javítsunk a kereskedelmen, a jóléten, és megbirkózzunk az olyan kihívásokkal, mint a béke és a biztonság kivívása a bolygónkon.”

A miniszterelnök asszony arról is beszélt, hogy azért volt minek együtt örülni és ünnepelni 2016-ban is, hiszen idén volt a királynő 90. születésnapja, és az olimpián is rengeteg brit siker született (és persze magyar is ezt se felejtsük el).

Akik az ünnepek alatt is dolgoznak, azokhoz a Mrs. May ezeket a kedves szavakat intézte: „Egy plébánián felnővén pontosan tudom mit jelent és mennyire komoly kihívás az ünnepek alatt is keményen dolgozni. Szóval úgy tartom helyesnek, ha mindannyian kimutatjuk hálánkat azok felé, akik a karácsonyi időszakot a szeretteiktől távol töltik azért, hogy másokra vigyázzanak, a gyengéket, betegeket ápolják, vagy épp a rendet és a biztonságot tartsák fent, vagy a bajba jutottakon segítsenek.”

„Köszönjük az erőfeszítéseket mindenkinek, akiket a kötelesség elszólít a család és a barátok mellől. Akárhol is vagy Karácsonykor, boldogságot és békét kívánok az ünnepek idejére, valamint egészséget és boldogságot az előttünk álló esztendőre.”

Még egyszer Boldog Karácsonyt mindenkinek a Hunglia nevében is, és érezzétek jól magatokat az ünnepek alatt!        Forrás: independent   Hirdetőinknek: info@hungliaonline.com

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után