Botrány: Harry herceg és Meghan kitálalt a királyi családról, akár el is veszíthetik a címeiket az interjú miatt 1

Többen is arra figyelmeztették Harry herceget és Meghan Markle-t, hogy elveszíthetik hercegi és hercegnői címüket, mivel az Oprah Winfrey-vel készített interjújuk után, már semmi sem kizárt.

Botrány: Harry herceg és Meghan kitálalt a királyi családról, akár el is veszíthetik a címeiket az interjú miatt 3

A pár, aki jelenleg Sussex hercege és hercegnője, februárban leült egy „mindent kitálaló” interjúra Oprah-val, anélkül, hogy ezt elmondta volna a királynőnek. A beszélgetést hétfő este közvetítik az Egyesült Királyságban. Az interjú megszegheti a megállapodásban foglaltakat, amelyet a királyi családdal kötöttek, amikor tavaly visszaléptek a feladataiktól, és ezért a királyi család akár meg is foszthatja őket a címüktől.

Meghan és Harry akkor azt mondták, hogy egyszerű hétköznapi emberekként szeretnének élni, majd fiukkal, Archie Harrisonnal Kaliforniába költöztek. Jelenleg második gyermeküket várják. A királyi családból származó források szerint a királynő finoman szólva is morcos, az Oprah interjú miatt. Amennyiben az ifjú párt a királyi család meg akarná fosztani címétől, úgy a végső szó joga a királynőé lenne ebben a helyzetben.

Az Oprah interjúból eddig közzétett néhány rövid részletből kiderül, hogy Meghan rettentően felszabadítónak érzi, hogy végre beszélhet arról, amiket átélt a királyi családdal eltöltött idő alatt.

Botrány: Harry herceg és Meghan kitálalt a királyi családról, akár el is veszíthetik a címeiket az interjú miatt 4

„Egyszerűen nem értem, hogy gondolhatják, hogy továbbra is hallgatunk, miközben ők folyamatosan hamis állításokat tesznek közzé rólunk. Ha ez azzal jár, hogy emiatt elveszítünk dolgokat…. Nos, már így is elveszítettünk egy csomó mindent.” – mondja Meghan az interjúban.

Ha Meghan úgy döntött, hogy őszintén beszél a Kate-tel eltöltött idejéről, akkor az hatalmas károkat okozhat a királyi családnak. Hatalmában áll ugyanis nyilvánosság elé tárni, milyen rossz is volt valójában a helyzet közte, Harry, William és Kate között.

Meghan elárulta, hogy a fia születése előtti hónapokban a palotán belül nem csak arról pletykálgattak, hogy Archie-nak adnak-e majd királyi címet , hanem arról is, hogy “milyen sötét” lesz vajon a bőre, amikor megszületik.  Elmondta, hogy mindezt Harry hercegtől kellett megtudnia, de azt nem volt hajlandó megosztani, hogy ki tett ilyen megjegyzéseket…

Az interjúban Meghan  beszélt arról is, hogy voltak öngyilkossággal kapcsolatos gondolatai is, annyira rosszul érezte magát, és a királyi család nem segített neki, amikor nagy szüksége lett volna rá. Ezután azt is elmesélte, hogy a királyi család elvette útlevelét, kulcsait és vezetői engedélyét, amikor feleségül ment Harryhez, és úgy érezte, hogy senki nem akar neki segíteni. Harry ennek kapcsán azt mondta, hogy „fáj” neki, hogy családja soha nem állt ki nyilvánosan Meghan mellett, de „tisztában van azzal, mennyire félnek tőle, hogy a bulvárlapok ellenük hangolják a népet”.

Harry arról is mesélt, hogy különösen elszomorította, hogy még a saját apja, Charles herceg sem támogatta őket nyilvánosan, sőt egy idő után már a telefont se vette fel neki, pedig elmondása szerint ő maga is valami hasonlón ment keresztül Diana hercegnővel folytatott házassága alatt… A teljes interjú, amiben Meghan és Harry nyíltan beszélnek egy csomó kínos témáról az utóbbi évek eseményei kapcsán, hétfő este 9-kor lesz látható a tvben.             Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után