Börtönbe is kerülhet, mert a melleit mutogatta az autópályán elhaladó autósoknak egy OnlyFans modell Angliában 1

Billie Louise nagy felháborodást váltott ki, miután közzétett egy videót, amelyen az látható, amint melleit mutogatja a sofőröknek egy autópálya felüljáróról. Sokan kiakadtak a videó miatt, és szidták a hölgyet, hogy ez közszeméremsértés, ám valószínűleg azért akadtak olyanok is akiket annyira nem zavart a látvány.

Börtönbe is kerülhet, mert a melleit mutogatta az autópályán elhaladó autósoknak egy OnlyFans modell Angliában 3

A sokakat megdöbbentő videón egy OnlyFans modell látható, amint az alatta elhaladó sofőröknek többször is megvillantja dús kebleit egy autópálya felüljárójáról. A 27 éves Billie Louise nem viselt melltartót a videón, amikor felsétált a hídra az egyik kenti autópályaszakaszon, majd kiállt a szélére és felhúzta a felsőjét, hogy mindenki láthassa a melleit.

Először a Twitteren tette közzé a videót, és ezt írta: “Ma jól szórakoztam az egyik hídon, és azt hiszem, tetszett a látvány a teherautó-sofőröknek is.”

Börtönbe is kerülhet, mert a melleit mutogatta az autópályán elhaladó autósoknak egy OnlyFans modell Angliában 4

A 12 másodperces videón az látható, ahogy a modell kisasszony, akinek nagyjából 15000 követője van a közösségi oldalakon kimászik a felüljáró szélére, belenéz a kamerába, majd felhúzza a felsőjét és integet az alatta elhaladó autósoknak.

Számos kommentelő kritizálta a lányt a tettéért, mondván, hogy „szedje már össze magát”, és hogy ez közszeméremsértés és balesetveszélyes is mert eltereli a sofőrök figyelmét…

Börtönbe is kerülhet, mert a melleit mutogatta az autópályán elhaladó autósoknak egy OnlyFans modell Angliában 5

A bűncselekmény elkövetéséért egyébként akár két év szabadságvesztés is kiszabható szélsőséges körülmények közt.

Az Extinction Rebellion egyik tüntetője, Laura Amherst, aki a londoni klímaváltozási tiltakozások alkalmával vált híressé azzal, hogy a melleit mutogatta, szintén az OnlyFans egyik sztárja lett. A kismama tavaly azt mondta a Daily Starnak, hogy havonta körülbelül 10 000 fontot keres ennek az oldalnak a segítségével, és a befolyó összeget jótékony célokra fordítja.

Azt mondta a rajongóknak, hogy szünetet tartott a közösségi médiában, és hozzátette: “Nem szabadna ezért senki démonizálni [amiért leveszi a felsőjét]. Több lánynak ki kellene próbálnia, ha jól érzi így magát. Nincs értelme azt érezni, hogy bárki is kényszerítene.”   Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után