Egy férfit elfogtak a rendőrök és embercsempészettel gyanúsítják, miután egy vietnami fiút találtak egy bőröndben, egy kocsi csomagtartójában.

A hatóságok a 16 éves fiúra a doveri kikötőben találtak rá, és amikor előkerült a bőröndből, az elmondások szerint az állapota életveszélyes volt.

Miután a brit határőrök felfedezték, azonnal kórházba szállították, és a hírek szerint mostanra már jobban van és az állapota is stabilizálódott.

A fiatal srácot egyelőre nem sikerült azonosítani, és emellett azt is homály fedi, hogy mennyi ideig volt bezárva a bőröndbe.

A kenti rendőrség most arra vár, hogy a fiú állapota feljavuljon, és végre kikérdezhessék, hogy mi is történt pontosan.

Port of Dover, Dover, Kent, England

A táskába rejtett srácra a határőrség szerdán talált rá, este 8:30 körül, méghozzá egy ezüst színű Skoda Octavia csomagterében.

A szúrópróba szerűen átkutatott jármű Franciaországból érkezett Nagy-Britannia területére.

Az autó sofőrje egy román származású fiatal volt, az alig 20 esztendős Andrei Iancu, akit a hatóságok le is tartóztattak embercsempészet alapos gyanújával. A fiatal gyanúsított jelenleg is őrizetben van és a napokban fog megjelenni a bíróságon.   Értesülj az angliai hírekről azonnal, facebookon való keresgélés nélkül: katt alul a csengő ikonra, majd a csatlakozásra   Forrás