Behúztak a vízbe és megerőszakoltak egy 15 éves lányt az egyik strandon Angliában 1

A hírek szerint egy tizenéves lányt erőszakolt meg a tengerben egy férfi, akinek a kiléte egyelőre ismeretlen, úgy hogy a vízbe rántotta, miután labdája a férfi mellett esett le, közölte a rendőrség.

Behúztak a vízbe és megerőszakoltak egy 15 éves lányt az egyik strandon Angliában 3

A lány Vasárnap délután a forgalmas Bournemouth Beachen labdázott a barátaival. A jelentés szerint a támadó visszadobta a mellette landoló labdát a csoport egyik tagjának, majd beszélgetni kezdett az áldozattal.

A rendőrség szóvivőjének elmondása szerint ezt követően a férfi a mélyebb vízbe húzta a tinédzserkorú lányt és megerőszakolta. Az eset az Oceanarium közelében történt a vasárnapi nap folyamán valamikor 15 óra 30 perc körül.

A támadó kapcsán azt is elmondták, hogy valószínűleg pakisztáni származású barna bőrű, maximum olyan 170 cm magas lehetett, vékony, de izmos testalkatú, rövid, sötét hátrafésült hajú személy volt. Fekete vagy sötét szürke úszónadrág volt rajta az incidens idején. Az áldozatnak állítólag azt mondta, hogy 17 éves.

Behúztak a vízbe és megerőszakoltak egy 15 éves lányt az egyik strandon Angliában 4

Wayne Seymour, a dorseti rendőrség nyomozója elmondta: „A nyomozás már folyamatban van az eset kapcsán, és továbbra is támogatjuk az áldozatot, miközben a vizsgálatok folynak. Tudom, hogy a strand az esemény napján nagyon forgalmas volt, ezért mindenkit arra kérek, aki a környéken tartózkodott, és lehet, hogy tanúja volt a történteknek, hogy vegye fel a hatóságokkal a kapcsolatot.”

„Ezenkívül arra kérnék mindenkit, aki az Oceanarium közelében fekvő partszakaszon tartózkodott, ellenőrizze a készült fényképeket vagy videofelvételeket, hogy nincs-e a rajta olyan kép vagy videó, ami segítheti a nyomozás menetét. Különösen fontos lenne, hogy beszéljünk mindenkivel, aki a leírás alapján felismeri a srácot.”

A rendőrség szóvivője hozzátette, hogy tisztában vannak azzal, hogy az eset miatt sokan aggódhatnak, hogy valami hasonló ismét megtörténhet, de hozzátették, hogy  a partszakaszon egy ideig fokozott lesz a rendőri jelenlét, és ha bárki bármi gyanúsat, vagy zavarót észlel, azonnal jelentheti azt nekik.    Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után