Bedrogozva kilógatott egy 4 hónapos csecsemőt a harmadik emeletről egy nő Nagy-Britanniában 1

Egy nő beismerte, hogy egy csecsemőt lógatott ki egy három emelet magasan lévő ablakból, miközben “valamilyen kábítószer hatása alatt volt és habzott a szája”.

Bedrogozva kilógatott egy 4 hónapos csecsemőt a harmadik emeletről egy nő Nagy-Britanniában 3

A 42 éves Natalie Hutchison egy ingatlan nagyjából 10 méter magasan lévő hálószoba ablakából lógatta ki a négy hónapos kisfiút, aki ekkor épp egy gyerekülésben ült. Egy épp ara járó ember az utcáról felnézve vette észre a rémisztő jelenetet és azonnal felvette a kapcsolatot a rendőrséggel, akik azonnal a lanarkshire-i Hamiltonban lévő lakáshoz siettek.

A rendőrök kiérkezése előtt egy szintén a lakásban tartózkodó másik nőnek sikerült megragadnia a gyerekülést a gyerekkel együtt, és biztonságba helyezte a gyermeket. Amikor megérkeztek a helyszínre, a rendőrök Hutchisont és vele együtt két másik nőt találtak a lakásban.

A rendőrök úgy vélték, hogy a „láthatóan dühös és feszült” Hutchison kábítószert fogyaszthatott, mert pupillái kitágultak, és fehér hab jött ki a szájából, de ő tagadta, hogy bármilyen szert vett volna be.

Hutchison, a lanarkshire-i Blantyre-ből, azóta megjelent a bíróságon, és elismerte bűnösségét és meggondolatlan magatartását. Bűnösnek vallotta magát a lakásban tartózkodó másik két nő megtámadásában is, mivel állítólag „elszabadultak az indulatok”, mielőtt kilógatta a babát az ablakon.

Bedrogozva kilógatott egy 4 hónapos csecsemőt a harmadik emeletről egy nő Nagy-Britanniában 4

A bíróságon elhangzottak szerint: „A vádlott a hálószobába szaladt, kinyitotta az ablakot, és kitartotta a gyerekülést az ablakon, miközben a baba benne ült. Az ablak egy harmadik emeleti ablak volt, nagyjából 30 láb magasságban. Az utcán egy járókelő sikoltozást hallott, felnézett, és látta, ahogy a vádlott kilógatja a gyerekülést az ablakon. Egy szintén a lakásban tartózkodó másik nő elkapta a a gyerekülést, és visszahúzta.”

„A helyszínre megérkezve a rendőrök bementek a lakásba, és látták, hogy a gyerek addigra már biztonságban van, és egy másik nő tartja kezében, de a vádlott dühösnek látszott. A rendőrök megjegyezték, hogy a vádlott láthatóan kábítószer hatása alatt állt, mivel pupillái kitágultak, és fehér hab jött a szájából, de tagadta, hogy kábítószert fogyasztott volna. Ezt követően a nőt letartóztatták.”

A bíróság várhatóan a következő hónap folyamán fog ítéletet hirdetni az ügy kapcsán.   Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után