Azt nézzétek, mi folyik a brit repülőtereken… van, ahol a parkolóig áll a sor 1

A nyári szünet kezdete sokak számára szabadságot, kikapcsolódást és egy adag napsütést jelent – de sajnos vannak bőven, akiknek nem igazán így indult.

Azt nézzétek, mi folyik a brit repülőtereken… van, ahol a parkolóig áll a sor 3

A manchesteri repülőtéren ma reggel felvett jeleneteken, amelyektől az utazók gyomra összeszorul, az látható, hogy az óriási kígyózó sorok ismét próbára teszik az utazni vágyók idegrendszerét – egyes helyeken egészen a parkolóig kanyargott a sor. A londoni Heathrow repülőtéren és az essexi Stansted repülőtéren is hatalmas sorokról készültek képek a ma reggel folyamán.

Azt nézzétek, mi folyik a brit repülőtereken… van, ahol a parkolóig áll a sor 4

A manchesteri reptéren a nehézségek még a hét elején kezdtek megjelenni az Egyesült Királyság valaha volt legmelegebb napján, amikor a hőmérséklet a történelem során először a szigetországban 40 °C főlé emelkedett.

Azt nézzétek, mi folyik a brit repülőtereken… van, ahol a parkolóig áll a sor 5

Az utasok elmondták, hogy rengeteget kellett várniuk a poggyászaikra, ami a kánikula közepette a személyzet egy részének hiányzása miatt volt. Beszámoltak továbbá arról is, hogy a poggyászszállító futószalagok körülbelül 30 percig nem működtek az 1-es terminál területén, mások elmondása szerint pedig kétórás késések voltak a 3-as terminálon is.

Azt nézzétek, mi folyik a brit repülőtereken… van, ahol a parkolóig áll a sor 6

A Manchester Airport szóvivője azt mondta a Metro.co.uk-nak, hogy ma reggel nem volt probléma a biztonsági ellenőrzésnél a sorban állással, és a szóban forgó sorokért a légitársaságok és a földi kiszolgáló személyzet a felelősek.

Hozzátették azt is a parkolóig kígyózó sorok kapcsán, hogy: „A külső tereket gyakran használjuk az utasok számára, amikor nagy a forgalom, a sorok kezelése és annak biztosítása érdekében, hogy ne legyen torlódás a terminálon belül. Ma reggel nem hallottam semmi problémáról, és bár a képeken zsúfoltnak tűnhet a repülőtér, a sorok gyorsan haladtak.”

Azt nézzétek, mi folyik a brit repülőtereken… van, ahol a parkolóig áll a sor 7

A napokban nem nem csak a repülőterek küzdenek az utazni vágyók számának drasztikus növekedése miatt. „Kritikus incidenst” jelentettek be Dover kikötőjében is, ahol a főnökök azt állítják, hogy „cserbenhagyták” őket a határátkelő francia oldalán, és emiatt uralkodott el a káosz.      Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után