Egy férfit halálra késeltek egy pubban, egy másikat meg vagy 100 ember szeme láttára lőttek agyon Londonban 1

Egy férfit halálra szurkáltak egy ealingi kocsmában, egy másik férfit pedig agyonlőttek egy walthamstowi parkban a brit fővárosban az este folyamán.

Egy férfit halálra késeltek egy pubban, egy másikat meg vagy 100 ember szeme láttára lőttek agyon Londonban 3

A rendőrök szombaton 23 óra 55 perckor egy támadásról szóló bejelentést követően siettek a helyszínre az Uxbridge Roadon, Ealing területén, ahol egy férfit találtak, aki késszúrások okozta sérüléseket szenvedett el. A vélhetően 50 év körüli férfit megpróbálták megmenteni, de sajnos a helyszínen belehalt a sérüléseibe.

Valamivel több mint fél órával később egy másik incidenshez is kihívták a rendőrséget vasárnap hajnalban fél egy után, ugyanis a walthamstow-i Durban Road melletti Cheney Row Parkban lövöldözés volt. Nem sokkal később két ember is a saját lábán ment be egy kelet-londoni kórházba.

Az egyik férfi, aki 28 éves volt, és súlyos lőtt sebbel érkezett meg, szinte csodával határos módon a mentők segítsége nélkül jutott el a kórházig, azonban sajnos mint kiderült nem sokkal ezután a kórházban meg is halt. A második személyen, aki egy 30 év körüli férfi volt, késszúrás okozta seb volt. Őt, miután ellátták a sebét, kiengedték a kórházból, és azonnal le is tartóztatták, majd őrizetbe vették egy londoni rendőrőrsön a lövöldözés kapcsán.

A rendőrség úgy véli, hogy a lövöldözés idején kb. 50-100 ember tartózkodhatott a Cheney Row Parkban és mindeközben hangos zene szólt. A rendőrség arra kért mindenkit, aki a rendezvényen jelen volt  és bármilyen információval rendelkezik, hogy jelentkezzen.

A Met gyilkossági nyomozócsoportjának egyik vezetője ezt nyilatkozta a történtek kapcsán: Sürgősen beszélnem kell mindenkivel, aki részt vett azon az eseményen – még ha nem is hiszi, hogy bármi jelentőset látott, elő kell állnia és beszélnie kell a rendőrséggel.”

„Lesznek felvételek és képek amik az eseményen készültek, és ezeket látnunk kell. Kérjük, győződjön meg mindenki arról, hogy minden ilyen anyagot elmentett – hamarosan linket adunk a feltöltéshez. Kérem mindazokat, akik azon gondolkodnak, hogy jelentkezzenek-e a rendőrségen vagy sem, hogy képzeljék magukat az áldozat gyászoló édesanyja és apja helyzetébe. Válaszokat érdemelnek.”

A támadások vélhetően nem állnak összefüggésben egymással. Mind a két ügyben Külön gyilkossági nyomozás indult. Az ealingi gyilkosság nyomozásának kapcsán egyelőre nem történt letartóztatás.  Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után