Az utcán szurkáltak halálra egy férfit iskolából hazafelé tartó diákok előtt Londonban 1

A rendőrség gőzerővel keresi az elkövetőit a keddi gyilkosságnak, amikor is egy férfit végig üldöztek egy külvárosi utcán, hogy végül halálra rémült iskolások szeme láttára megkéseljék.

southall1

Az áldozatot és bátyját egy southalli úton kerítette be hat kapucnis férfi, akiknél kések és baseball-ütők voltak. A két áldozat kétségbeesetten próbált menekülni, miután a banda nekik támadt a fegyvereikkel, több bolt előtt is elfutottak a szemtanúk szerint. Végül a 27 éves férfi összeesett az úton, ahol aztán az üldözői összeverték, és többször is megszúrták késekkel – mindezt kedden délután fél 4 körül, amikor a gyerekek rendszerint indulnak haza az iskolából. Bátyjának, akit szintén megsebesítettek, sikerült bemenekülnie egy helyi egészségügyi központba segítséget kérni.

A helyszínre siető orvosok megpróbálták megmenteni az áldozat életét, mielőtt mentőhelikopterrel egy kelet-londoni kórházba vitték, de 12 órával később hivatalosan is halottnak nyilvánították. Az idősebb testvért szintén kórházba szállították, bár neki csak könnyebb sérülései voltak.

A szemtanúk szerint a támadók „mosolyogtak, és ölelgették egymást”, mielőtt elfutottak a helyszínről. A testvérek egy fekete Nissanban ültek, mielőtt a banda kiszúrta őket. Egy közelben dolgozó nő azt mondta, hogy „az egyikőjüknél kék baseball-ütő volt, és egy autó felé rohantak. A férfi kiugrott, és elkezdett futni. Úgy látszik, kések is voltak náluk, mert halálra szurkálták, de én csak azt láttam, ahogy az ütővel verik… A banda aztán a Sussex Road felé menekült el. Mosolyogtak, és ölelgették egymást, ami elég furcsa volt. De közben rettenetesen ijesztő is volt, főleg, hogy fényes nappal történt, gyerekekkel a közelben.”

Egy közelben élő 31 éves anya hozzátette: „Egyik percben még élsz, a másikban már őrültek üldöznek. A terület ráadásul tele volt gyerekekkel – pont akkor jöttek ki az iskolából.” Az egyik bolttulajdonos az utcában azt mondta, a meggyilkolt férfi sokat vásárolt nála, és úgy tűnik, a helyi banda valami csalási ügy miatt támadta meg.

southall3

„Azon az estén is errefelé lófrált a banda, mind helyi arcok. Nem is gyanítottuk, hogy baj lehet, amíg délután meg nem történt a támadás. „A meggyilkolt férfi sokat járt a boltomba, mindig nagyon udvarias volt, és sose okozott semmiféle gondot. Ő is itt lakott, feltűnésmentes fickó volt… sokkolt a dolog. A feleségem is elsírta magát, mikor megtudta, az az ember egyáltalán nem érdemelte meg ezt.”

A nyomozók egyelőre mindent megvizsgálnak, és kihallgatják a szemtanúkat. Még nem történt letartóztatás az ügyben. Bárki, aki látott, vagy tud valamit, hívhatja a 0208 785 8244 telefonszámot, vagy névtelenül a Crimestopperst a 0800 555 111 számon.    Forrás Hirdetőknek: info@hungliaonline.com

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után