Az utasok szeme láttára egyik pillanatról a másikra összeesett és meghalt az egyik légiutas kísérő a londoni Heathrow repülőtéren 1

A British Airways egyik járatán az egyik légiutas kísérő „hirtelen összeesett és meghalt” pillanatokkal azelőtt, hogy a szóban forgó járat felszállt volna a londoni Heathrow repülőtérről.

Az utasok szeme láttára egyik pillanatról a másikra összeesett és meghalt az egyik légiutas kísérő a londoni Heathrow repülőtéren 3

Az 52 éves munkatárs nem sokkal szilveszter előtt épp segített az utasoknak kényelmesen elhelyezkedni a december 30-i hongkongi járaton, miközben az emberek elfoglalták ülőhelyeiket. A The Sun szerint a BA31-es járat pilótája a körülbelül 15 órás út előtt már felszólította a legénységet, hogy zárják be az ajtókat, és a gép épp indult volna a kifutópályára, amikor a légiutas kísérő a földre zuhant.

A kapitány a hangosbemondón azonnal orvosi segítséget kért, és nagyjából 17:45 lehetett, amikor az elsősegélynyújtás megkezdődött. A helyszínre a rendőrség és a mentőszolgálat is perceken belül megérkezett, de a BA munkatársat az orvosok minden erőfeszítése ellenére még a helyszínen halottnak nyilvánították.

Egy szemtanú is csak annyit tudott nyilatkozni, hogy a szóban forgó légiutas kísérő „hirtelen összeesett és meghalt”. További részleteket nem közöltek a halálesettel kapcsolatban, bár egy belső forrás azt mondta, hogy „nem tudni semmilyen egészségügyi problémáról a szóban forgó férfi esetében”.

A forrás szerint „egy rendes családapa” volt, a családja „teljesen ledöbbent és összetört” a történtek hallatán. „Nagy trauma volt ez a BA egész csapatának. Mindenkit nagyon felzaklatott a dolog” – tették hozzá.

A járat emiatt csak másnap tudott elindulni, az utasokat helyi szállodákban szállásolták el, és szilveszter este egy másik repülőgéppel indultak el, más pilótákkal és személyzettel. A FlightRadar24 weboldal szerint a gép végül helyi idő szerint 12.25 körül szállt le Hongkongban.

A londoni mentőszolgálat közleményében a következőket írja: „December 30-án, szombaton 17:45-kor hívtak bennünket a Heathrow repülőtér 5-ös termináljánál történt incidenshez.”

„Számos egységet küldtünk a helyszínre, köztük egy mentőszemélyzetet, egy mentőt egy gyorsreagálású autóban, és egy kerékpáros mentőst. A Thames Valley Air Ambulance autójával egy traumatológiai csapatot is odaküldtünk. Sajnos, a teljes csapat minden erőfeszítése ellenére a személy, aki rosszul lett, a helyszínen életét vesztette.”  Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után