Az év legnagyobb karácsonyi leárazásainak listája Nagy-Britanniában 1

Mindjárt itt a Fekete Péntek (Black Friday) napja, amikor az év legnagyobb leárazásai és legjobb akciói találhatók meg az üzletekben országszerte itt, Nagy-Britanniában. Szinte bármelyik üzletbe bemehetünk, és biztosra lehet venni, hogy a szokásosnál olcsóbban fognak ajánlani bizonyos termékeket —, ha nem mindent.

blackfriday

Nem újság, ha azt mondjuk, hogy ezen a napon — ami idén november 25-re esik — vannak az év legnagyobb leárazásai szinte világszerte. Óriási akciókkal várják az üzlezláncok a vásárlóikat.

A boltok pénteken a szokásosnál jóval később zárnak, ezért, több időnk lesz arra, hogy beszerezzük a jobbnál jobb áron ajánlott termékeket. Azonban, készüljünk fel arra, hogy ennyivel több ideig tart majd meg is harcolnunk érte, ugyanis, hihetetlen mértetű embertömegre lehet ilyenkor számítani, akik a végsőkig elmennek azért, hogy megkaphassák egy-egy akciós termék utolsó darabját. Többször alakult már ki ilyenkor tömegverekedés is az áruházakban.

asdablackfridaywide1

Az egész országban, minden városban, és szinte minden üzletben leárazások lesznek, tehát érdemes előre átgondolni, hogy miket akarunk vásárolni, mert nem lesz idő mindenre, pláne, ha hosszú a listánk. Továbbá, számoljuk bele a vásárlásra szánt időben a forgalmi dugókat, a parkolással töltött extra időt, a kígyózó sorokban való ácsorgást a boltokban, és az előre be nem tervezett peches szitukat.

A legeslegjobb akciók az üzletekben lesznek, de végtelen leárazott termék lesz az üzletek online web áruházaiban is, így aki inkább kihagyná a tömeget, az otthonról kényelmesen is vásárolhat. Azonban, itt is lehetnek fennakadások. Ugyanis, a weboldalak gyakran túlterhelődnek ezen a napon a rengeteg akcióra vadászó vásárló miatt.

Linkek a legnagyobb üzletláncok fekete pénteki akcióihoz:

Ezen kívül, jó tudni, hogy a Carphone Warehouse most 500MB adatforgallomal járó szerződéssel ajánlja a telefon készülékait, amellyel akár 28-60%-ot is megspórolhat a vásárló.

03d52f00-1082-41e6-bc2c-59448974b7f0_800

Üzletek, amelyek nem vesznek részt a Fekete Pénteki akcióban

A legtöbb nagy nevű üzletek mind „beszálltak a bizniszbe”, azonban, van néhány üzlet, amelyik inkább kimaradt belőle. Így thát, az Apple, Next, IKEA és az Asda távol maradnak a programtól. Azonban, az oldalukon azért lehet találni leárazott termékeket, ha nagyon keresünk. Az Apple termékeket olcsón az Argosban, az Ebayen, az Amazonon, a Carphone Warhouse-ban, ill. még néhány helyen azért nagyon jutányos áron meg lehet kaparintani a Black Friday alkalmából.

Az előrejelzések szerint, idén november 24-ől 28-ig 5 milliáred fontot fognak az emberek elkölteni A Fekete Péntek időszaka alatt — emelyből 2.55 milliárdot telefonon történő vásárlással fognak elkölteni az emberek.

Akik pénteken, szombaton vagy vasárnap nem tudnák megszerezni a betervezett cikkeket, azoknak kitalálták az ún. Cyber Hétfőt, amely már 2005 óta hódítja a világot. Ezen a napon csakis online juthatnak hozzá a vásárlók nagyon jó áron számos termékekhez. Ha szemfülesek és gyorsak vagytok, valamint tudjátok, hogy mit akartok, akkor szuper áron juthattok hozzá pénteken. Jó vásárlást és vadászatot mindenkinek!  Forrás: telegraph  Hirdetőinknek: info@hungliaonline.com

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után