Egy BMW szerdán elsüllyedt a Temzében Dél-Kelet-Londonban, miután a dagály elsodorta.

bmw temze

Ted Stones egyetemi hallgató (18) vette videóra, ahogy a sötét színű jármű alámerül a folyóban Putney Embankment közelében, szerda délután két óra körül. A szemtanúk szerint, az autó egy rámpán parkolt, mielőtt a dagály magával rántotta a folyóba.

„Nem tudtam elhinni, hogy ez megtörtént.” — mondta a fiú.

Car2

„Szó szerint, csak el kezdett lassan lebegni a vizen, aztán a dagály elragadta. A rendőrség ott volt, de a szó szoros értelmében, nem tudták, mit csináljanak — éppen annyira összezavarodtak, mint mi.”

„A tulajdonosnak nem volt se híre, se hamva, de valószínűleg, ostobaság volt tőle, dagálykor otthagynta az autóját.”

Nicola Kennedy (59), aki akkor épp a kutyáját sétáltatta, szintén látta azt a pillanatot, amikor az autó a víz alá merült. „Amikor erre jártam, már a víz alatt volt.” — mondta. „Amikor mögé kerültem, a riasztó kiment, aztán kinyílt a csomagtartó és az autó a Temze fenekére süllyedt.” — folytatta.

„Nagyon szokatlan volt ez az egész. Sokan fotókat készítettek és kihívták a rendőrséget, akik nem tudtak időben ideérni, hogy megmentsék az autót. Még soha nem láttam ehhez foghatót, pedig 30 éve Putney-ban élek.” — tette hozzá.    Forrás: http://www.standard.co.uk

[fblike]

Ugrás a HuNglia főoldalára