„Az Egyesült Királyság újra csatlakozni fog az EU egységes piacához, ahogy a Brexitre szavazók tábora kihal” – a Ryanair vezére nyilatkozott 1

A Ryanair vezérigazgatója egy nemrégiben adott interjúban azt jósolta, hogy az Egyesült Királyság 10-15 éven belül megállapodást köt az EU-val, mivel „a Brexitpárti generáció ki fog halni”, és egy EU-pártibb generáció veszi át a helyét.

„Az Egyesült Királyság újra csatlakozni fog az EU egységes piacához, ahogy a Brexitre szavazók tábora kihal” – a Ryanair vezére nyilatkozott 3

Michael O’Leary kijelentette, hogy úgy véli, az ország végül hasonló viszonyba fog kerülni az Európai Unióval, mint Svájc és Norvégia. Az ismert fapados légitársaság főnöke szerint a Brexit „súlyos mínuszokat jelent majd az Egyesült Királyság gazdasága számára” a következő három-öt évben, a távolabbi jövő alakulása pedig a kormány döntéseitől függ.

Mr. O’Leary azt mondta: „Azt hiszem, újra be fognak fizetni az európai költségvetésbe. Szerintem nem lesz más választásuk. Az egységes piac túl vonzó az Egyesült Királyság számára ahhoz, hogy kizárva maradjanak belőle.”

A szókimondó vezérigazgató, aki 1994 óta vezeti a Ryanairt, tegnap a Bloomberg hírügynökség által szervezett New Economy Gateway rendezvényen beszélt. Azt mondta, hogy azok az emberek, akik 2016-ban az EU-ból való kilépésre szavaztak, kezdenek nagyon megöregedni, és hozzátette: „Az elkövetkező 5-10 évben a Brexit-pártiak jelentős része meg fog halni”.

O’Leary kifejtette, hogy szerinte a jövőben nagyobb lesz az integráció a britek részéről, mivel a fiatalok „sokkal inkább Európa-pártiak”.

„Minden, amit megígértek az Egyesült Királyság lakosságának, hogy majd a nap se megy le, és a kereskedelmi megállapodások megkötésének képessége a világon mindenhol, csak egy újabb hazugságnak bizonyult. Hihetetlenül nagy az összevisszaság, sokkal rosszabb, mint gondoltuk.”

“Tévesen azt feltételeztük, hogy Johnson alatt a kormány élén van valamiféle kompetens csapat áll, és legalább a gazdaságot helyezik majd előtérbe, és ésszerű megállapodásokat kötnek.” – mondta O’Leary.

Ez az elképzelés „egy hatalmas téveszme” volt, bár hozzátette, hogy Rishi Sunak Windsor keretrendszerét „összehasonlíthatatlanul jobb ajánlatnak” tartja.

Az eseményen O’Leary azt is elmondta, hogy készen áll a Ryanair ukrajnai működésének gyors újraindítására, azt állítva, hogy a légitársaság lesz az ország legnagyobb légitársasága, amikor a háború véget ér. A Ryanair volt Ukrajna második legnagyobb légitársasága a tavaly februárban indult orosz invázió idején.    Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után