Az angol királynő kivégzésével fenyegetőzött egy videón egy maszkos férfi, és az is kiderült, ki volt 1

A nyugalom megzavarására alkalmas felvételeken egy álarcos férfi látható, aki számszeríjjal a kezében fenyegetőzik a „királynő meggyilkolásával” egy „bosszúhadjárat” keretein belül.

Az angol királynő kivégzésével fenyegetőzött egy videón egy maszkos férfi, és az is kiderült, ki volt 3

A megdöbbentő videón mint kiderült, minden valószínűség szerint az a 19 éves férfi látható, akit azzal vádolnak, hogy karácsony napján egy kötéllétrával és egy számszeríjjal felszerelkezve átmászott a szöges drótkerítésen és bejutott a windsori kastély területére.

Jaswant Singh Chailt a Mentális Egészségügyi Törvény értelmében vették őrizetbe. Mint kiderült, az incidens időpontjában maga a királynő is ott tartózkodott a birtokon. A The Sun által megszerzett felvételt a legfrissebb értesülések szerint a srác Snapchat fiókjáról küldték el kb. 24 perccel az előtt, hogy behatolt volna a kastélybirtok területére.

A videón látható maszkos alak eltorzított hangon beszél, miközben fekete kapucnis pulcsit visel.

„Sajnálom. Sajnálom, amit tettem és amit tenni fogok. Megkísérlem meggyilkolni Erzsébet királynőt. Ez bosszú azokért, akik meghaltak az 1919-es Jallianwala Bagh-i mészárlásban. Ez egyben bosszú azokért is, akiket faji alapon diszkrimináltak, megaláztak és meggyilkoltak. Indiai szikh vagyok, egy sith. A nevem korábban Jaswant Singh Chail volt, az új nevem Darth Jones.” – mondja a fiú a videón.

A Jallianwala Bagh-mészárlás vagy az Amritsar-mészárlás a brit történelem egyik legvéresebb mészárlása volt. A tüntetők 1919. április 13-án békésen demonstráltak a brit gyarmati uralom ellen, de a fallal körülvett Jallianwala Gardens belsejébe terelték őket, ahol a brit gyarmati csapatok tüzet nyitottak rájuk. A meggyilkoltak számát 379 és 1526 közé teszik.

A „Darth Jones” névhasználat akár James Earl Jonesra, Darth Vader hangjára is utalhat az eredeti Star Wars trilógiában, amelyet 1977 és 1983 között adtak ki. A videó mellé a srác egy üzenetet is mellékelt:

„Sajnálom mindazokat, akiket megsértettem vagy átvertem. Ha ezt megkaptad, akkor közel a halálom. Kérem, hogy oszd meg bárkivel, és ha lehetséges, juttasd el a hírcsatornáknak.”

A királynő idén első karácsonyát töltötte szeretett férje, Fülöp herceg nélkül a windsori kastélyban, miután lemondta azon tervét, hogy Sandringhambe menjen a járványhelyzetre hivatkozva. Úgy tudni, hogy aznap a királynő a walesi herceggel és Cornwall hercegnőjével, valamint Wessex grófjával és grófnőjével ebédelt együtt.

A Met Police nem erősítette meg hivatalosan, hogy ki szerepelt a videóban, a szóvivő csak annyit mondott: “A férfi letartóztatását követően a nyomozók elemzik a videó tartalmát.” A Buckingham-palota szóvivője nem kívánt nyilatkozni a történtek kapcsán.      Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után