Autóval nekihajtott és egy hatalmas darabot kiszakított egy ház oldalából karácsony napján egy fickó Angliában 1

Letartóztattak egy férfit Angliában, miután karácsony napján egy autóval nekiütközött egy háznak, és súlyos károkat okozott benne, amikor egy hatalmas darabot kiszakított belőle az ütközés következtében.

Autóval nekihajtott és egy hatalmas darabot kiszakított egy ház oldalából karácsony napján egy fickó Angliában 3

Az essexi rendőrség szóvivője szerint a rendőröket nagyjából 09:50-kor hívták a Grays területén található Argent Street-re. A házban óriási szerencsére senki sem sérült meg, a mellette elhaladó utat viszont több órára lezárták – közölte a rendőrség.

“Egy férfit letartóztattak, veszélyes vezetés, és jogosítvány és biztosítás nélkül való vezetés miatt, és továbbra is őrizetben van” – mondta a rendőrség szóvivője.

Autóval nekihajtott és egy hatalmas darabot kiszakított egy ház oldalából karácsony napján egy fickó Angliában 4

A helyszínre érkező tűzoltóknak több támasztórudat kellet használniuk az épület stabilizálására, miután az “jelentős mértékben” megrongálódott. A BBC úgy tudja, hogy a házban lakóknak valahol máshol kellett szállást találniuk az eset után.

Autóval nekihajtott és egy hatalmas darabot kiszakított egy ház oldalából karácsony napján egy fickó Angliában 5

Az egyik szomszéd azt mondta, hogy ő épp aludt, amikor egyszer csak hatalmas csattanást hallott odakintről. Azt mondta, hogy az ütközés után látott valakit kiszállni a járműből, majd elszaladni, de néhány másik szomszéd megakadályozta, hogy elmeneküljön.

“Elég nagy sebességgel kellett haladnia – akár 100-120 km/órával, hogy ilyen károkat okozzon az épületben” – mondta a BBC-nek.

Autóval nekihajtott és egy hatalmas darabot kiszakított egy ház oldalából karácsony napján egy fickó Angliában 6

“Tudom, hogy az ütközés miatt áramkimaradás is lett és a gázszivárgás veszélye is fennáll, mert karácsony napján kijött a gázos, és azt mondta, menjek el a házamból egy időre. Szóval elmentem egy kicsit a kocsmába.”

A Cadent gázipari vállalat személyzete ellenőrzést hajtott végre a helyszínen, miután gázszivárgásról érkeztek jelentések. Nos, az érintett családnak bizonyára nem ez élete karácsonya, de hogy sokáig emlegetni fogják, az biztos…    Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után