Átszakította a korlátot egy autó és a folyóba zuhant Angliában, Bristol városában – hárman ültek benne 1

Meghalt egy húsz év körüli férfi, miután két másik személlyel együtt egy autóban utazva a folyóba zuhant, azt követően, hogy a jármű átszakította a korlátot a folyóparton Bristolban.

Átszakította a korlátot egy autó és a folyóba zuhant Angliában, Bristol városában – hárman ültek benne 3

Az Avon and Somerset Police embereit szombaton hajnali 1:30-kor hívták ki a York Roadra, a város Bedminster névre hallgató körzetében. A rendőrség emberi azt mondták, hogy egy jármű, amelyben három személy utazott, egyszer csak letért az útról átszakította a korlátot, és az Avon folyóba zuhant.

A rendőrség szóvivőjének elmondása szerint a súlyos balesetben egy ember meghalt, a másik két ember pedig könnyebb sérüléseket szenvedett, és a kiérkező mentők őket azonnal ellátták.

„Egy bejelentésre reagálva ma, február 25-én, szombaton érkeztünk ki a baleset helyszínére, miután egy autó a korlátot átszakítva a folyó mentén a York Roadnál, Bedminsterben, belezuhant a vízbe” – mondta.

Átszakította a korlátot egy autó és a folyóba zuhant Angliában, Bristol városában – hárman ültek benne 4

„Hárman ültek az autóban. Egyikük, egy 20 év körüli férfi sajnos életét vesztette. A legközelebbi hozzátartozókat tájékoztattuk, és támogatjuk a családját ebben a nehéz időszakban. A másik két utast a kiérkező mentők orvosi ellátásban részesítették.”

A környéken az utakat egy időre lezárták a balesetet követően, amíg a segélyszolgálatok emberei a helyszínen tevékenykedtek.

A rendőrség szóvivője így folytatta: „A vizsgálat folyamatban van annak kiderítése érdekében, hogy hogyan került a jármű a vízbe. Ezzel az incidenssel kapcsolatban kötelező jelleggel értesítettük a Független Rendőrségi Magatartási Hivatalt (IOPC).”

Átszakította a korlátot egy autó és a folyóba zuhant Angliában, Bristol városában – hárman ültek benne 5

A rendőrség közleménye nem részletezte azt ,hogy az IOPC-t miért kellett bevonni az ügybe. A rendőrségnek bizonyos incidenseket a felügyelő bizottsághoz kell továbbítaniuk, például ha haláleset vagy súlyos sérülés történt rendőri közbeavatkozás következtében… Hogy pontosan mi vezetett oda, hogy az autó a vízbe zuhanjon, egyelőre nem lehet tudni, vagy a rendőrség nem árulta el.   Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után