Annyira berúgott, hogy 4500 GBP-ért Ubert rendelt Angliából Ukrajnába egy nő, hogy megy és „segít” nekik 1

Szinte mindannyian voltunk már úgy, hogy kicsit többet ittunk a kelleténél, és úgy döntöttünk, hogy jobb, ha inkább taxiba ülünk, hogy haza jussunk, még ha jóval drágább is, mint a busz vagy a metró, bár másnap néha ilyenkor félve nézzük meg a számlaegyenlegünket… Egy Angliában élő anyukának azonban sikerült ezt a következő szintre emelnie!

Annyira berúgott, hogy 4500 GBP-ért Ubert rendelt Angliából Ukrajnába egy nő, hogy megy és „segít” nekik 3

Leoni Fildes arra ébredt, hogy a bankja hívja, miután az Uber kilencszer próbált meg egy 4578 GBP-os összeget levenni a számlájáról. A 34 éves nő március 5-én, szombaton egyik barátja születésnapján vett részt, amely közben az ukrajnai háborúról kezdtek el beszélgetni. A kétgyermekes anyuka, Leoni elmondta, hogy bedobott egy pár gint és több Sambucát is, amelyek elfogyasztása után jött a kiváló ötlet, hogy taxit rendel a háború sújtotta országba, hogy odamenjen és megpróbáljon „segíteni”.

„34 éves vagyok, jobban is átgondolhattam volna! Másnap nem is emlékeztem rá, hogy mit műveltem… Amikor megláttam, mondom, te jóóó isten! Reggel arra keltem, hogy a bankom hívogat, hogy a kártyámat valószínűleg valaki ellopta és használni próbálja. Az Uber kilencszer próbálta meg levenni a pénzt a számlámról. Elég eltökéltek voltak.”

„Amikor a bank hívott, hirtelen beugrott, hogy mi történt, és mondtam nekik, hogy bocsi, de az asszem én voltam… Óriási szerencsém volt, hogy nem tudták levenni az összeget. Közbe beugrott az is, ahogy nézegettük az árakat, és mondtuk, hogy ááá ne a simával menjünk hanem a nagyobbikkal… MERT az kényelmesebb!”

Ha Leoni rendes UberX-taxit rendelt volna, az 2564 és 3313 font közötti összegbe került volna neki. De ha az UberXL-ért kellett volna fizetnie, az 3688 és 4758 GBP közötti összeggel rövidítette volna meg a számláját.

Leoni azt mondta, hatalmas mák, hogy nem volt elég pénz a számláján az utazás finanszírozására, különben nem tudja, mi történt volna.

„A barátaimmal mentünk el iszogatni Swintonba, aztán valahogy feljött a háború, mint téma. A párom katona, és szóba jött, hogy mi lenne, ha oda küldenék. Én meg rávágtam, hogy ha ő megy, megyek én is. Jó néhány itallal később, próbáltunk taxit szerezni, hogy haza jussunk, és akkor jött az ötlet, hogy mi lenne ha inkább Ukrajnába mennénk nekik segíteni… Fogalmam sincs mi lett volna, ha az Uber elfogadja a rendelést és az utalás átmegy… Nem hiszem, hogy beszálltam volna, de ki tudja, annyi ital után… Természetesen ezt követően másfél óra volt mire taxit tudtunk szerezni. Ukrajnába lett volna fuvar, bezzeg 10 percnyire senki nem vitt volna el hazáig!”

Az Uber egyik szóvivője azt mondta az eset kapcsán: „Megerősíthetjük, hogy a hölgy próbálkozásai közül egyetlen alkalommal sem volt sikeres a taxi rendelés. Tovább vizsgáljuk azonban az esetet, hogy megértsük, mi is történt pontosan.”   Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után