Fiatal nőt késeltek halálra a tengerparton Angliában 1

Meghalt egy fiatal, a harmincas éveiben lévő nő, miután megkéselték egy bournemouthi tengerparton. Az elkövetőt nagy erőkkel keresi a rendőrség.

Fiatal nőt késeltek halálra a tengerparton Angliában 3

A 34 éves nő olyan súlyos sérüléseket szenvedett a támadás során, hogy még a helyszínen halottnak nyilvánították, miután pénteken este 23:45 körül megkéselték a Durley Chine Beach-en. Egy másik, 38 éves nőt kórházba szállítottak, mivel a rendőrség elmondása alapján ő szintén „nagyon súlyos sérüléseket” szenvedett, méghozzá ugyanazon incidens során.

Az értesülések szerint mind a két nő, akiket a támadó megkéselt, a közeli Poole-ból származik. A legközelebbi hozzátartozóikat már értesítették. A helyi rendőrség gyilkossági ügyben nyomozást indított, és az egész partszakaszt lezárták, amíg a rendőrség emberei alaposan átkutatják a környéket.

Fiatal nőt késeltek halálra a tengerparton Angliában 4

Gavin House felügyelő a következőket mondta a támadást követően: „Részvétünket szeretnénk nyilvánítani a nő családjának, aki tragikus körülmények közt az életét vesztette. A rendőrség szakemberei most átkutatják a környéket, de egyelőre még senkit nem tartóztattak le a támadás kapcsán. Az ügy kapcsán indított teljes körű és részletes vizsgálat már folyamatban van.”

Fiatal nőt késeltek halálra a tengerparton Angliában 5

“Arra szeretnék érni mindenkit, aki látta a történteket, vagy bármilyen információja van az elkövetőről, és még nem beszélt a rendőrséggel, hogy sürgősen lépjen kapcsolatba velünk.”

Fiatal nőt késeltek halálra a tengerparton Angliában 6

Ezt követően a felügyelő azt is hozzátette, hogy a következő napokban fokozott rendőri jelenlét lesz megfigyelhető a támadás helyszínén és annak környéken.    Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után