Alig 6 óra leforgása alatt 2 iskolás gyereket késeltek halálra Londonban 1

Sajnos két újabb fiatalkorú gyermek esett áldozatul késes támadásoknak a brit fővárosban.

Alig 6 óra leforgása alatt 2 iskolás gyereket késeltek halálra Londonban 3

Elsőként egy 15 éves fiatal srác veszítette életét, akit a szemtanúk szerint hétfőn 17 óra 20 perc körül Woolwichban támadtak meg egy forgalmas buszmegálló közelében, és legalább öt fiatal támadt rá késekkel. Az egyik szemtanú szerint az áldozat egy esernyővel próbálta meg visszatartani támadóit, de sajnos ott a helyszínen a Woolwich New Road-nál belehalt a sérüléseibe, annak ellenére, hogy több járókelő és a mentősök is próbálták megmenteni az életét.

Legalább két kést és egy esernyőt is lehetett látni az utcán heverni, miután a rendőrök elkerítették a tett helyszínét.

A második gyilkosság valamivel éjfél előtt történt a Lambeth-i Oval Place-nél. A rendőrséget egy 16 éves fiúhoz riasztották, akit szintén megkéseltek. A szomszédok azt mondták, hogy két szolgálaton kívüli „hős” nővér is küzdött a fiatal fiú életéért, sajnos hiába, miután egy panel lépcsőjének tetején szúrt sebekkel megtalálták.

Lambethben az egyik szomszéd elmondása szerint az iskolás fiút az Elsworth-házban találta meg egy lakó, aki épp egy 24 órás edzőterembe tartott. „Egy srác kiabálva kopogtatott az ajtómon. Azt mondta, egy fiút leszúrtak, és használnia kellett a telefonomat. Kimentem, és ott volt egy nagyon fiatal fiú, aki a saját vérében feküdt. Felhívtam a rendőrséget, és vittem néhány törölközőt, hogy megpróbáljam megállítani a vérzést. Két nővér, aki a tömbben lakik, kijött segíteni. Szívmasszázst adtak neki és életben tartották, amíg a mentők meg nem érkeztek, de tudtam, amikor megláttam, hogy nem fogja túlélni. Nem hallatszott semmiféle verekedés. Rejtély. Nem tudjuk, mi történhetett.”

Alig 6 óra leforgása alatt 2 iskolás gyereket késeltek halálra Londonban 4

A fiú édesanyját a szemtanúk úgy jellemezték, hogy „szívszaggatóan zokogott” a helyszínen. A londoni polgármester, Sadiq Khan erre azt reagálta, hogy „megrendítette és megdöbbentette” a legutóbbi gyilkosságok híre, és „elhatározta, hogy mindent megtesz annak érdekében, hogy véget vessen ezeknek a borzalmas bűncselekményeknek”.

Az előző héten csütörtökön a szintén 16 esztendős Camron Smith-t szűrták le a saját házának ajtaja előtt Croydonban. A mostani két esettel együtt idén már összesen 21 tinédzsert gyilkoltak meg a szigetország területén, közülük 19-et késsel.

A rendőrség arra kéri a szemtanúkat, vagy bárkit, aki hasznos információval rendelkezik az incidensekről, hogy a lehető leggyorsabban vegye fel a kapcsolatot a hatóságokkal.         Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után