Alig 10 perc leforgása alatt 2 tinédzsert gyilkoltak meg késsel és pisztollyal Londonban 1

Összesen eddig tíz embert tartóztatott le a brit rendőrség, miután alig 10 perc leforgása alatt két különböző támadás során két tinédzsert is meggyilkoltak a brit főváros déli felén.

Az első áldozatra késsel támadtak rá és Wandsworth területén a Deeside Roadon szúrták le. Az incidens a hivatalos források szerint péntek délután 16:42-kor történt. Szerencsétlen fiatal röviddel a támadást követően belehalt a sérüléseibe, sajnos már nem tudták megmenteni.

Alig 10 perc leforgása alatt 2 tinédzsert gyilkoltak meg késsel és pisztollyal Londonban 3

A második fiatalt egy parkolóban lőtték agyon Plumstead területén. Ez a támadás néhány perccel délután 5 óra előtt történt. A Scotland Yard beszámolója alapján, a lövöldözés kapcsán eddig három férfit és egy nőt tartóztattak le, míg a késes gyilkosság kapcsán hat férfit vett őrizetbe a rendőrség.

Mind a 10 személyt emberölés gyanújával tartóztatták le, és több különböző rendőrkapitányságon tartják őket fogva, ahol a kihallgatásuk is folyamatban van. A két áldozat hivatalos azonosítása még nem történt meg, de már folyamatban van.

Alig 10 perc leforgása alatt 2 tinédzsert gyilkoltak meg késsel és pisztollyal Londonban 4

London jelenlegi polgármestere Sadiq Khan azt nyilatkozta, hogy két újabb fiatal vesztette életét alig néhány perc leforgása alatt. „A már így is túlhajtott rendőrség éjjel nappal azon dolgozik, hogy London lakossága biztonságban legyen. Nekik is szükségük van a mi támogatásunkra, hogy ennek a rengeteg erőszaknak véget tudjanak vetni.”

Alig 10 perc leforgása alatt 2 tinédzsert gyilkoltak meg késsel és pisztollyal Londonban 5

A rendőrség szóvivője azt nyilatkozta, hogy őket 4:54-kor riasztották, de egy mentőhelikopter és egy fegyveres alakulat is rövid időn belül a helyszínen termett a Hartville Roadnál, Plumstead területén. Kiérkezve a helyszínen egy tinédzserkorú srácot találtak, aki kritikus állapotban volt. Sajnos röviddel azután, hogy rátaláltak, még a helyszínen belehalt a sérüléseibe.

Az alig néhány perccel korábban leszúrt fiatal szintén még a helyszínen életét vesztette, rajta sem tudtak már segíteni a mentősök.

A Scotland Yard figyelmeztette a helyi lakosokat Wandsworthben és Plumsteadban, hogy a támadások után nagy rendőri jelenlétre lehet majd számítani a környéken. A MET Police egyúttal arra is kérte a szemtanúkat, hogy feltétlenül vegyék fel a rendőrséggel a kapcsolatot, ha bármilyen hasznos információval tudnak szolgálni a két gyilkosság kapcsán.       Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után