A világ első égi uszodája épül két emeletes ház közé Londonban 1

Tíz emelet magasban épül egy teljesen átlátszó úszómedence két emeletes ház közé a brit fővárosban, a Temzére nyíló hihetetlen kilátással.

v2-nine-elms-pool

A világ első „égi” medencéje készül fantasztikus kilátással a Temze déli partján, London belvárosában. Az egyedi medence két tízemeletes lakóépület közé épül, így a luxusingatlanok lakói nemcsak gyalog, de úszva is átjuthatnak az egyik épület tetejéről a másikra.

A 30 m hosszú és nagyjából 6 m széles medence 10 emelet magasban foglal majd helyet a járókelők feje fölött és a falai, valamint az alja is átlátszó lesz így úszás közben hihetetlen és egyedi élmény tárul majd a szemünk elé. A két épület tetején lévő közös teraszt egy gyaloghíd is összeköti majd, hogy ne kelljen feltétlenül csobbannunk az átjutáshoz, ha már a tetőn vagyunk.

pool-nine-elms

A medence fala 20cm vastag speciális üvegből fog elkészülni, ami azért feltehetően nem fog bennünket meggátolni abban, hogy a pulzusunk az egekbe szökjön, amikor kiúszunk a két épület közé. A látvány és az élmény egyszerre lesz lélegzetelállító és sokaknak valószínűleg félelmetes is. A tetőről nemcsak a folyóra, de a Westminster Palota és a London Eye mellett gyakorlatilag az egész városra rá lehet majd látni, amíg a szem ellát. Az utca emberének szemszögéből úgy fog majd kinézni, mint egyhatalmas lebegő akvárium.

Az építkezést természetesen London polgármestere, Boris Johnson is támogatja, aki nagyon a szívén viseli a városrész felújításának ügyét. A hírek szerint külföldi befektetők pénzéből épül ez a látványos luxuskomplexum, és sajnos az árakból ítélve úgy tűnik, hogy inkább hagyják majd, hogy üresen álljanak, minthogy az átlagemberek számára is elérhető összegekért hirdessék meg őket.

430-sky-pool-2_0

A Nine Elms területén, a Temze déli partjának közvetlen közelében épülő látványosság az épület lakói számára természetesen bármikor igénybe vehető lesz.  A tetőteraszokon a medence mellett egy teljes wellness részleg és egy bár is üzemelni fog.

Az épületekben lévő majd 2,000 lakás értékesítése szeptemberben fog megkezdődni, úgyhogy aki akar ilyen helyen lakni, az még nem késett le semmiről. Az ingatlanok „potom” £602,000-os ártól indulnak. További információért hívjátok a 020 7062 8940 telefonszámot.

Itt csatlakozhatsz, Facebook csoportunkhoz, ami már 7,500 fős.

Így tudsz a mobilodon HuNglia ikont elhelyezni, amivel egyből eléred oldalunkat.

Itt tekintheted meg a HuNglia kupon akcióit.

Ha tetszett a cikk, itt Like-old oldalunkat:

[efb_likebox fanpage_url=”https://www.facebook.com/hunglia.magyarok” fb_appid=”” box_width=”500″ box_height=”200″ colorscheme=”light” show_faces=”1″ show_header=”0″ show_stream=”0″ show_border=”1″][email-subscribers namefield=”NO” desc=”Hírlevelünkhöz email címed megadásával csatlakozhatsz” group=”Public”]

Forrás: http://www.homesandproperty.co.uk/luxury/property/its-world-first-nine-elms-sky-pool-suspended-10-storeys-high-between-two-apartment-blocks

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után