A tangáját húzta a fejére egy nő, mikor rászóltak, hogy nem visel maszkot 1

Egy kreatív hölgy igen gyorsan és igen leleményes alternatív ötlettel állt elő, mikor az egyik szupermarketben rászóltak, hogy nem tartózkodhat az épületben maszk nélkül.

A tangáját húzta a fejére egy nő, mikor rászóltak, hogy nem visel maszkot 3

Még videofelvétel is készült a jelenetről, amikor a nő villámgyorsan lereagálva a helyzetet, azonnal lekapta alsóneműjét, és a fejére húzta, hogy szabályosan takarja a száját és orrát, így leszerelve a felháborodott biztonságiakat és az üzletben dolgozó alkalmazottakat.

Az internetet szélsebesen terjedő videó az egyik Pick n Pay szupermarketben készült Dél-Afrikában. Mivel ott is kötelező a maszkviselés, ezért jogos volt, hogy rászóltak, és hiba volt a részéről, hogy nem volt nála maszk (de hát valószínűleg nem ő volt az első, aki elfelejtett vinni magával), de igen magabiztosan és hatékonyan orvosolta a problémát.

Miután az egyik alkalmazott kemányen rászólt, hogy ha nem vesz fel valamit gyorsan, akkor fel is út le is út, nem sokat teketóriázott… Természetesen a kommentelők hada egy ilyen magas labdát mindig lecsap.

Az egyik Facebook-felhasználó azt reagálta, hogy: “Maradjon otthon, és vásároljon online, ha nem tetszik neki a maszk viselésének ötlete.”

Egy másik hozzászóló ezt írta: „Ettől már komolyan rosszul vagyok. Nyilván tisztában van a szabályokkal… Az egész világon járvány van, erre most tényleg azt hiszi, majd egy tanga megmenti? Nőj már fel! Hát mit fog gondolni a családod ha így lát?”

Cyril Ramaphosa a dél-afrikai elnök 2020 decemberében ki is hangsúlyozta, hogy a maszk nem viselése nyilvános helyeken bűncselekménynek minősül, ebben az országban ütötte fel a fejét ugyanis először, a koronavírus egyik jóval fertőzőbb variánsa.       Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után