A Ryanair Brexit akciót hirdetett meg: jegyek már £3-tól (1000Ft-tól) több országba 1

Ha valaki szeretne 3-4 fontért elrepülni Európa egyes országaiba, akkor nem árthat most azonnal felmenni a Ryanair honlapjára, és gyorsan foglalni. Ugyanis a fapados légitársaság kihirdetett egy „50. cikkely” nevű akciót a Brexit életbe léptetése alkalmából, és 50 úti célt jóval olcsóbban lehet meglátogatni.

ryanair-aircraft-6-jpg

Például £2.99-ért ha valakinek van kedve, már válthat jegyet Oslóba, Bordeaux-ba vagy Brittany-be is. Az ajánlat csak bizonyos dátumokon érvényes, de ha ki tudsz venni szabadságot akkorra, akkor ajánlott már ma lefoglalni ezeket. De sajnos a helyek limitáltak… szóval érdemesebb minél hamarabb cselekedni. Például, a London Stansted reptérről a francia Bordeaux-ba április 4-én mehetsz 2.99-ért. Akik pedig április 5-én szabadok, azok ugyanennyiért elmehetnek a francia Brive-be, vagy a norvég Oslóba, sőt, a francia tengerparton található Dinard-ba is lehet menni ennyiért.

Itt lesz a link a repjegyekhez a Ryanair oldalára

Akik hajlandóak egy kicsit többet fizetni (7.99 fontot), azok meglátogathatják Toulouse-t és Strasbourgot is Franciaországban, sőt Baselt is Svájcban. Még „extrémebb” áron, 9.99 fontért pedig Németország felé lehet venni az irányt, Berlinbe és Cologne-be is eljuthat az ember ennyiért, sőt, egy parti-kiruccanást is be lehet tervezni ennyiért Ibizára, vagy egy kis tengerparti pihenést Marseille-be.

ryanair-akcio

Még nagyon sok úticélra elérhető jegy 15, 16 fontos áron is, így érdemes lentebb görgetni a listában, hiszen ezek az összegek sem vészesek. Sajnos a budapesti járatot viszont nem tették olcsóbbá, így aki most akarna hazamenni, érdemes várni egy kicsit még, hátha jön valami hasonló akció a mi fővárosunkra is a közeljövőben.   Forrás Hirdetőknek: info@hungliaonline.com

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után