A Ryanair a reptéren felejtette 14 utasát, akiknek egy egészen pofátlan kártérítéssel “kedveskedtek” utána 1

A spanyolországi Palma del Mallorca repülőterén hagyta nem kevesebb, mint 14 utasát a közismert fapados légitársaság, ugyanis megtelt a kifutópályára tartó transzferbusz, másik viszont nem érkezett – írj a Simple Flying.

A Ryanair a reptéren felejtette 14 utasát, akiknek egy egészen pofátlan kártérítéssel “kedveskedtek” utána 3

Miután minden utas időben megérkezett a C55-ös kapuhoz, hogy a Ryanair FR5729-es járatával Malagába induljon, a csoport várakozni kényszerült, a személyzet ugyanis közölte velük, hogy az előző busz, ami a járathoz viszi az utazni indulókat, már elment, mivel teljesen tele volt, és várniuk kell egy másikat.

Ezt követően, miközben az utasok az új buszra vártak, meglepve tapasztalták, hogy a gépük egyszer csak elindul, majd nélkülük száll fel.

„Egyszerűen Nem értem, hogyan történhetett meg egy ilyen dolog. A biztonsági ellenőrzésen átmentünk a QR-kódot beolvasták… A rendszerben látszódnia kellett, hogy ott voltunk és mi is fel akartunk szállni a járatra.” – nyilatkozta az egyik rendkívül frusztrált utas.

Az utasok végül egy későbbi, 22 órás géppel tudtak elutazni, viszont így volt aki lekéste emiatt a csatlakozását is. Az egyik károsultnak ráadásul kemoterápiás kezelésre kellett mennie és egy darabig abban sem volt biztos, hogy időben odaér-e.

A Ryanair ezt követően a csoport minden tagjának egy 4 eurós utalványt adott, amelyet a repülőtéren költhettek el kárpótlásul a többórás várakozás miatt – olvasható a portálon.

Az Independentnek nyilatkozva a Ryanair szóvivője azt mondta, hogy a hibát a repülőtér földi személyzete követte el, hiszen ők nem küldtek második transzferbuszt a csoportnak. A cég ugyanakkor természetesen sajnálja a történteket…

Nem olyan rég a WizzAir egyik  Londoni járatának utasai jártak pórul, és sikeredett meglehetősen kalandosra az útjuk, miután több, mint 300 kmre landoltak menetrend szerinti úti céljuktól, majd azt mondták nekik (hajnali 4 óra magasságában), hogy oldják meg maguknak a hazautat.        Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után