A nyílt utcán vágták le egy fiatal férfi kezét csuklóból Londonban 1

A helyiek elmondása szerint egy férfinak csuklóból levágták a kezét, miután dühödt helyi igazságosztók támadták meg őt a saját macsétájával.

A nyílt utcán vágták le egy fiatal férfi kezét csuklóból Londonban 2

A 19 éves férfit a kiérkező mentők „életét örökre megváltoztató sérülésekkel” találták meg, ugyanis, mint kiderült, vasárnap 17.45-kor egy macséta segítségével lecsapták a kezét a Whitechapel-i Golding Streeten.

A közösségi médiában elterjesztett szörnyű felvételeken látszott, ahogy a csuklyás férfi ül a járdaszegélyen, és a karját próbálja bekötözni a saját vérében ücsörögve. Az értesülések szerint két férfit is kórházba szállítottak az incidens kapcsán. A rendőrség vizsgálatot indított, a nyomozás már kezdetét vette a videó felvételek és képek alapján, amiknek egy része csak erősebb idegzetűeknek való.

A rendőrség szóvivője elmondta, hogy egyelőre nem történ letartóztatás a támadás kapcsán.

A helyi önkormányzat egyik alkalmazottja azt írta Facebookon, hogy helyi önbíráskodó „igazságosztók” tették, és hogy a macséta eredetileg annál a srácnál volt, akinek a kezét levágták.

„Hát igen… nem érdemes packázni a Tower Hamlets-i emberekkel. Na, de komolyra fordítva a szót: Ez a csoport machetékkel felfegyverkezve állítólag több alkalommal is ártatlan embereket támadott meg ezen a területen. A helyieknek elegük lett és úgy döntöttek, hogy saját kezükbe veszik a dolgokat. Soha senki ne csináljon ilyet, de ugyanakkor ennek az esetnek tanulságul kell szolgálnia azoknak is, akik kést hordanak maguknál: a fegyvered könnyen ellened fordítható.” – nyilatkozta Khayer Chowdhury.

A Fővárosi Rendőrség szóvivője elmondta: „Tudomásunk van a videóról a közösségi médiában, amelyen egy férfi látható, aki súlyosan megsérült Tower Hamlets egyik utcájában. Úgy tűnik, hogy a videó első felét a Golding Street -i incidens után vették fel. A rendőrök a londoni mentőszolgálat mentőivel együtt érkeztek a helyszínre, és egy 19 éves férfit találtak, akinek komoly, kés okozta sérülés volt a karján. Egy másik, 20 éves férfit szintén kés okozta sebbel találtak meg a közeli Christian Street-en. Mindkét férfit kórházba szállították, de szerencsére egyikük állapota sem életveszélyes”

„Tisztában vagyunk a közösségi médiában terjedő kommentárokkal az incidens körülményeit és előzményeit illetően. A vizsgálat már folyamatban van, és arra kérünk mindenkit, hogy tartózkodjanak az alaptalan találgatásoktól. ” – tette hozzá.       Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után