A man has died after being stabbed in front of horrified passengers outside Bethnal Green Tube station. See NATIONAL story NNMURDER. Police have confirmed a man in his 30s was knifed to death last night on Cambridge Heath Road. Witnesses took to social media to report a blood-filled crime scene, with police cordoning off the station from 11pm. Photos showed passers-by battling to try and save the victim, who had been stabbed in the chest. A witness has said the incident was sparked by a “barge”, and it was a “tense atmosphere”. A resident also tweeted: “Just a casual day in Bethnal Green where someone got killed outside my house so now I can’t go down my road.”

A döbbent járókelők szeme láttára szúrtak le egy férfit az Észak-Londonban található Bethnal Green metrómegálló bejáratánál.

bethnalgreenstabbing

A rendőrség is megerősítette a hírt miszerint egy, a 30-as éveiben járó férfit péntek este halálosan megsebesítettek a Cambridge Heath Road-nál. Az elkövető késsel támadt az áldozatára és az egyik szúrás biztosan a mellkasát érte a férfinak.

A rémült szemtanúk rengetegen a közösségi oldalakra írták ki, hogy mi történt. Az értelmetlen vérontás indítéka egyelőre nem ismert. A rendőrség 10 óra után érkezett ki a helyszínre és a környéket azonnal le is zárták.

bethnal

Több szemtanú is arról számolt be, hogy egy közeli bokszmeccsen kezdődött a vita, ami idáig fajult. A leszúrt férfinek többen is azonnal a segítségére siettek. Az egyik, a helyszínen készült fotón látható, ahogy még a mentők megérkezése előtt próbálják megmenteni az áldozatot.

„Épp a buszon ültem és hazafelé tartottam, amikor észrevettem a hatalmas tömeget és a villogó lámpákat a benzinkút előtt. Egy férfi feküdt elterülve az utcán és a rendőrök a mentőkkel együtt küzdöttek az életéért. Nagyon félelmetes látvány volt. Rengeteg volt a vér körülötte.” – mesélte az egyik szemtanú.

A man has died after being stabbed in front of horrified passengers outside Bethnal Green Tube station.  See NATIONAL story NNMURDER.  Police have confirmed a man in his 30s was knifed to death last night on Cambridge Heath Road.  Witnesses took to social media to report a blood-filled crime scene, with police cordoning off the station from 11pm.  Photos showed passers-by battling to try and save the victim, who had been stabbed in the chest.  A witness has said the incident was sparked by a "barge", and it was a "tense atmosphere".  A resident also tweeted: "Just a casual day in Bethnal Green where someone got killed outside my house so now I can't go down my road."

A rohammentő hamar a helyszínre érkezett, és a férfit egy közeli kórházba szállították, azonban a sérülései annyira súlyosak voltak, hogy nemsokkal később, a kórházban leállt a szíve, és már nem tudták megmenteni.

„Csak egy sima hétköznap Bethnal Green-nél, ahol valakit épp most öltek meg a házunk előtt, és most már az utcára sem tudok kimenni.” – írta az egyik frusztrált helyi lakó.

A rendőrséget 10:30 körül riasztották és pár perc alatt kint is voltak.

A jelentés szerint egy 30-as férfit szállítottak kórházba szúrt sebekkel. Később a kórházban állapították meg a halál beálltát, este 11:39-kor. A hozzátartozókat még nem értesítették, és a hivatalos azonosítás is ezután fog megtörténni.

Letartóztatás egyelőre nem történt, de az elkövetőt nagy erőkkel keresik, és az ügyben nyomozás indult. A Cambridge Heath Road egy része még a reggeli órákban is el volt kerítve.    Forrás: http://www.standard.co.uk/

[fblike]