A nyakánál fogva ragadt az ajtók közé egy alkalmazott a londoni metrón 1

Egy metróállomás dolgozója beragadt a metróajtók közé, miközben igyekezett sürgetni az utazókat, hogy szálljanak le a szerelvényről egy forgalmas, London központjában található állomáson, szerda reggel.

tubedoorstuck2203a

A St. Paul’s állomáson azután szállíttatták le az utazókat, és mondták nekik, hogy távolodjanak el az ajtóktól, miután a vezető hibás működést fedezett fel háromnegyed 10 körül. De egy metró alkalmazott fejére pont rácsukódott az ajtó, amikor fel akart nézni a szerelvényre ellenőrizni, hogy valóban mindenki leszállt, és üres a metró.

Az egyik szemtanú, Lily Smith felvette a jelenetet, és azt mondta a Standardnak, hogy az ott tartózkodó emberek megpróbálták szétfeszíteni az ajtót, mikor az incidens megtörtént, hogy kiszabadítsák a fejét, de nem jártak sikerrel.

„Mindenkinek azt mondták, hogy meghibásodás történt, és hogy le kell szállnunk, és meg kell várnunk a következő metrót. A London Underground emberei ellenőrizni kezdték, hogy valóban nem maradt-e fent senki, miközben mindenkinek azt mondták, hogy menjenek távolabb. Egyértelműen valami elcsúszott a kommunikációban a dolgozók között, és az ajtók becsukódtak – ekkor ragadt be a feje az egyikőjüknek, az ott tartózkodók nagy derültségére.”

https://www.youtube.com/watch?v=f0fjDpcxe8s

Smith azt is hozzátette, körülbelül 10 percig tartott, mire az ajtókat újra kinyitották, és a dolgozó feje kiszabadult.

„Azt kiabálta, hogy ’megtenné mindenki, hogy nem csinál képeket?’, de nem mérgesen, sokkal inkább vicceskedve. Nem hiszem, hogy megsérült. Amikor kiszabadult, folytatta a vonatok ellenőrzését. De egyértelműen el volt vörösödve, és zavarban volt.” A szemtanú Facebookra töltötte fel a videót azzal a felirattal, hogy „London Underground dolgozó beszorul az ajtók közé, miután figyelmeztet, hogy maradjunk távol az ajtóktól”.

A Transport for London azt nyilatkozta, hogy a dolgozójuk nem sérült meg az incidens közben.     Forrás Hirdetőknek: info@hungliaonline.com

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után