A parlamenti képviselő, aki megpróbálta életben tartani a terrortámadásban leszúrt rendőrt 1

Drámai felvételeken láthatóak azok a pillanatok, amikor az egyik hősies parlamenti képviselő megpróbálja megmenteni az életét annak a rendőrtisztnek, akit megkéselt a parlamenti támadó a szerdai terrortámadásban.

tobiasellwood

A konzervatív Tobias Ellwood képviselő a szemtanúk szerint egyből a sebesülthöz sietett a támadás után, fotók tanúsága szerint letérdelt a földön fekvő rendőr mellé.

Ellwood volt katona, akinek az öccsét a 2002-es Balin történt bombatámadás során ölték meg. A testvére egy tanári konferencia miatt volt a szigeten, amikor terroristák robbantottak Kuta bulinegyedében.

A képviselő kezei jól láthatóan a sérült mellkasán voltak, és próbálta életben tartani a véráramlást, valamint szemtanúk szerint Tobias szájon át is próbálta lélegeztetni a férfit addig, amíg a mentősök a helyszínre érkeztek, és a legközelebbi kórházba siettek vele.

tobiaswestminters2203c-1

Kelet- Bournemouth képviselője később a DailyMail-nek nyilatkozott: „Pont a helyszínen voltam, és amikor felfogtam, mi történt, egyből próbáltam a segítségére sietni. Borzasztó tragédia, tényleg az. Próbáltam a véráramlást életben tartani, és szájon át is lélegeztettem, amíg megérkeztek a mentők, de sajnos túl sok vért vesztett.” Később látták a mentőautók mellett állni, a keze és a homloka is véres volt, miközben a rendőrt még mindig a földön próbálták megmenteni. A képen látszik egy sokkos állapotban lévő másik rendőrtiszt is, aki a kezébe temeti az arcát, és éppen kísérik el a helyszínről.

tobiaswestminters2203b

Négy ember halt meg a szerdai támadásban, amikor egy autó a gyalogosok közé hajtott a Westminster hídon, valamint utána lelőttek egy ámokfutó férfit a parlamentnél. Az alsóházi ülést – ahova valószínűleg Ellwood is tartott – elnapolták, és Theresa May miniszterelnököt is egyből elmenekítették a parlament épületéből.

A terrortámadás eddig ismert részleteiről itt olvashatsz még.   Forrás Hirdetőknek: info@hungliaonline.com

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után