A legveszélyesebb városok az Egyesült Királyságban 2024-ben, amelyeket érdemes elkerülni 1

Az Egyesült Királyság bűnügyi statisztikái alapján néhány város kiemelkedően magas bűnözési rátával rendelkezik, ami miatt érdemes lehet őket elkerülni. Az alábbi lista a bűnözési statisztikák szerint a napjainkban legveszélyesebb városokat tartalmazza.

A legveszélyesebb városok az Egyesült Királyságban 2024-ben, amelyeket érdemes elkerülni 3

Birmingham

Birmingham az egyik legnagyobb város az Egyesült Királyságban, és sajnos a bűnözés terén is kiemelkedik. Az ONS adatai szerint a városban magas a súlyos testi sértések, a rablások és a droghasználattal kapcsolatos bűncselekmények száma. Egy tavalyi jelentés szerint Birminghamet választották az Egyesült Királyság legkevésbé biztonságos városának, ahol a helyiek 42%-a érezte magát veszélyben, függetlenül attól, hogy nappal van vagy éjszaka.

Manchester

Manchester szintén a legveszélyesebb városok közé tartozik, különösen a központi városrészekben. A Greater Manchester Police statisztikái szerint a városban gyakoriak az erőszakos bűncselekmények és a gépjárműlopások. A terület nagyon rosszul áll bűnözés terén. A rablási ráta is elég rossz, 2,5/1000.

Liverpool

Liverpoolban a bűnözés egyik fő területe a droghasználat és -kereskedelem, amely számos erőszakos bűncselekményt von maga után. A Merseyside Police adatai szerint a városban az erőszakos bűncselekmények száma kiemelkedően magas. Ha egy városban az antiszociális viselkedések száma olyan magas, mint Liverpoolban, akkor annak komoly figyelmeztetésként kellene szolgálnia, hogy a város kultúrájának meg kell változnia.

London

London, mint az Egyesült Királyság fővárosa is rajta van a listán, sajnos. A Metropolitan Police által gyűjtött adatok szerint a város különböző részei, mint például Westminster és Camden, különösen magas bűnözési rátával rendelkeznek. A leggyakoribb bűncselekmények közé tartozik a lopás, a rablás és a késes támadások. A késes támadások számának drámai mértékű növekedése tapasztalható Londonon, és valóban úgy tűnik, ez csak a jéghegy csúcsa. A dolgoknak meg kell változniuk, méghozzá hamarosan, mert az lesz a vége, hogy senkinek nem lesz kedve ide jönni.

Nottingham

Nottingham is a legveszélyesebb városok listáján szerepel, különösen a késes támadások magas száma miatt. A Nottinghamshire Police jelentése szerint a városban az utóbbi években nőtt a fiatalkorúak által elkövetett bűncselekmények száma.

Leeds

Leeds városában az erőszakos bűncselekmények, a lopások és a betörések gyakoriak. A West Yorkshire Police adatai szerint a város egyes részei különösen veszélyesek éjszaka. Leeds Anglia egyik legveszélyesebb régiójának a része, ahol 1000 főre 35,7 erőszakos bűncselekmény jut.

Bristol

Bristolban a bűncselekmények száma folyamatosan emelkedik, különösen a lopások és az erőszakos bűncselekmények terén. A város egyes részei, mint például St. Pauls, különösen magas bűncselekményi rátával rendelkeznek. Sokan Európa kokain fővárosának is hívják a várost, ami szintén nem véletlen.

Sheffield

Sheffieldben az erőszakos bűncselekmények és a drogokkal kapcsolatos bűncselekmények gyakoriak. A South Yorkshire Police statisztikái szerint a városban egyre több fiatal kerül kapcsolatba a bűnözéssel. Az acélváros sok különböző listán szerepel, ha erőszakról, károkozásról, lopásról és sok más bűncselekményről van szó.

Leicester

Leicesterben a bűnözés egyik fő területe az utcai rablások és a lopások. A Leicestershire Police adatai szerint a város központi részei különösen veszélyesek lehetnek a turisták számára. Leicester nyugodt városnak tűnhet világszínvonalú egyetemeivel és kulturális eseményeivel, de a számok mást mondanak. Az 1000 főre jutó 128 bűneset Leicestershire legveszélyesebb városává teszi.

Bradford

Bradford szintén magas bűnözési rátával rendelkezik, különösen a drogokkal kapcsolatos bűncselekmények és az erőszakos támadások terén. A West Yorkshire Police szerint a város egyes részei különösen problémásak. A város közismert arról, hogy kiemelkedően magas a bűnözési ráta – és ha hozzáadjuk, hogy a háztartások 28%-a nehezen jön ki a fizetéséből, akkor máris sokkal jobban értelmet nyer, hogy miért olyan sok errefelé a bűnöző.

A fenti városokban a bűncselekmények gyakorisága miatt érdemes óvatosnak lenni, különösen éjszaka és a frekventáltabb helyeken. Az Egyesült Királyság bűnügyi statisztikái alapján ezek a városok jelenleg a legveszélyesebbek, és érdemes lehet elkerülni őket vagy fokozott figyelemmel lenni, ha ezeken a helyeken tartózkodunk.

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után