A legjobb alkalmazások az Egyesült Királyság magyar kerékpáros közösségéhez való kapcsolódáshoz 1

Egy dolog biztos az elszigeteltség után: elkezdjük minden eddiginél jobban értékelni a természetet. Egynapos kirándulásokat választunk és kevésbé ismert helyeket fedezünk fel. Sőt, alig várjuk, hogy megmozduljunk, és visszatérjünk a lockdown előtti testalkatunkhoz.

A legjobb alkalmazások az Egyesült Királyság magyar kerékpáros közösségéhez való kapcsolódáshoz 3

Mivel a kinti időjárás mozgásra késztet, és a nem nagy tömeget megmozgató fizikai tevékenységek ismét megszokottá válnak, készülj egy kalandra. Összeállítottunk egy listát a gyalogos és kerékpáros túrákhoz hasznos alkalmazásokról. Ezek az alkalmazások segítenek felvenni a kapcsolatot a magyar kerékpáros közösséggel az Egyesült Királyságban.

Kamoot

A második alkalmazás úgy működik, mint egy autós GPS. Balra vagy jobbra kanyarodást nem fog hallani, de elegendő információt megadni a kiindulópontról és a végpontról, hogy megkapja az útvonaltérképet. Ezenkívül az alkalmazás bevezeti a közösség fogalmát, így ajánlásokat kaphat más felhasználóktól, amelyek alapvető információként jelenhetnek meg a túra megtervezésekor. Tökéletes az Egyesült Királyság magyar kerékpáros közösségével való kapcsolatteremtésre. A Bianchi Bike felhasználók számára is tökéletes. A Bianchi kerékpárok kiváló minőségükről ismertek. Ha szeretné kipróbálni, látogasson el a Bianchi Online Shop.

Visszatérve az útvonalra, minden részletet megkap a távolságról, magasságról, ha pedig biciklivel megy ki, akkor a felfelé és lefelé mutató információk biztosan segítségére lesznek. Az alkalmazás szinte minden eszközön működik, a telefontól az okosóráig.

MapOut

Ha Android-eszköze van, sajnos az alkalmazás nem felel meg Önnek. Másrészt, ha szereti az iPhone-t, tudja, hogy a MapOut a szövetségese lehet, amikor túrázásról vagy kerékpározásról álmodik. A minimalista és könnyen követhető felületnek köszönhetően az alkalmazás a semmiből segít megtervezni az útvonalat anélkül, hogy túl sokat kellene aggódnia. Érdemes megemlíteni, hogy a térképet elmentheti, így nem kell aggódnia a jelzés miatt, mert nem fog eltévedni. Offline vagy sem, elegendő információt kap a tökéletes és gondtalan utazáshoz. A térképeket városok felfedezésekor is használhatja, nem csak akkor, amikor kapcsolatba lép a természettel. Mint fentebb említettük, az alkalmazás csak iOS-en érhető el, és 5 dollárba kerül.

AllTrails

Ez az alkalmazás segít az utazás megtervezésekor. Nincs más dolga, mint megadni a helyet, majd kiválasztani az útvonalat. Tájékoztatást kap a nehézségi fokáról, az időjárási viszonyokról, hogy kutyabarát-e vagy sem, valamint a térképet, amely végigvezeti Önt a túrán. Ha szeretsz veszélyesen és a saját szabályaid szerint élni, kialakíthatsz egy személyre szabott útvonalat, amelyet kizárólag Ön és az Ön számára készített. Az alkalmazás minden mobileszközön és az interneten elérhető, és fiók létrehozását igényli. Fiókjával nemcsak saját útvonalakat rajzolhat meg, hanem emlékek sorozatát is összegyűjtheti, amelyeket hosszú ideig biztonságosan tárolhat.

ViewRanger

A ViewRanger alkalmazás mind az Android, mind az iOS tulajdonosokat egyezteti, mivel mindkét típusú eszközön elérhető. Megbízható segítséged, ha ki akarsz menekülni a lakásból, az alkalmazás olyan térképekkel, útvonalakkal és információkkal látja el Önt, amelyek nem engedik eltévedni az erdő szívében. Ráadásul a fentiek élvezetéhez nincs szükség internetkapcsolatra. Ugyanakkor valós időben rögzítheti az útvonalat, majd megoszthatja azt a közösségi médiában, és kihívhatja barátait túrázásra.

A Strava

Strava egy másik alkalmazás, amelynek rendelkeznie kell a telefonjával, ha ismeretlen útvonalakon indul (biciklivel vagy sem). A GPS-nek megfelelően működik, és tájékoztatást ad az utazási sebességről, a megtett távolságról és a megtett időről. Fiókjában nyomon követheti az összes megtett kört, amely a végén részletes statisztikákat mutat az elfogyasztott kalóriák számáról, az átlagsebességről, a szintkülönbségekről és még sok másról. iOS és Android rendszeren is elérhető, és ingyenes.

Milyen alkalmazásokat használsz túrázáskor és kerékpározáskor?

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után