Az ifjú György herceg is kezet rázott Barack Obamával, aki Londonba látogatott feleségével együtt, és Kensington palotában is tiszteletüket tették egy vacsora erejéig.

georgeobama

Vilmos herceg és Katalin hercegnő az amerikai elnököt és feleségét fogadták vacsorával, akik érkezése alkalmából a kis György herceg kivételesen tovább fent maradhatott, és most a róluk készült közös fotókon olvadozik világszerte több, millió ember. A vacsorán a brit hercegi pár, az amerikai elnöki házaspár és a kis György mellett Harry herceg is részt vett.

A jólfésült kis kétéves „palánta” fehér pizsamában és kék papucsban fogadta Obamát, és nem bátortalanodott el akkor sem amikor a „nagy” ember kezet nyújtott neki. Mindeközben anyu és apu (Katalin és Vilmos) a háttérből figyelték az eseményeket széles mosollyal az arcukon.

Cgq_o4oW4AAw_LT

A KEnsington palota az esemény után egy jópár képet felrakott az internetre, hogy mindenki megcsodálhassa.

Obama és felesége pénteken este fél nyolckor érkeztek és hosszasan elbeszélgettek vacsora közben, majd az addigra már teljesen „kiéheztetett” fotósoknak is megengedték, hogy néhányat kattintsanak.

obamakensington2

Az amerikai elnök a Nagy-Britannia EU-s „kilépjünk vagy bent maradjunk” kampány kapcsán érkezett az országba, hogy ő is elmondja véleményét és beszéljen a brit miniszterelnökkel. Azonban még így is maradt idő a királyi család meglátogatására.

Barack Obama szerint egyébként Nagy-Britanniának jobb, ha bent marad az EU-ban. A terrorizmus ellen folytatott harcban is jobb kilátások nyílnak, és az országok közti kereskedelem szempontjából is elengedhetetlen. Azt is megjegyezte, hogy ha kilépnének a britek, az az országot a „sor hátuljára” juttatná vissza, ami az országok közti kereskedelmi megállapodásokat illeti.    Forrás: http://www.standard.co.uk/

[fblike]

Ugrás a HuNglia főoldalára