A királynő magángépe drámai körülmények közt meg kellett, hogy szakítsa a leszállást egy nagy vihar és villámcsapás miatt 1

Erzsébet királynő magángépének meg kellett szakítania a leszállást kedden, mivel egy nagy vihar és villámlás miatt a pilóta kénytelen volt a levegőben maradni és még egyszer nekifutni.

A királynő magángépe drámai körülmények közt meg kellett, hogy szakítsa a leszállást egy nagy vihar és villámcsapás miatt 3

Őfelsége aki már a 96. évét tapossa, tegnap visszatért Londonba Skóciából – mivel már csak egy nap van hátra a történelmi platinajubileumi ünnepségig. Azonban a levegőben az érkezés pillanataiban a „tetőfokára hágott a feszültség” ugyanis a repülő viharba keveredett, és állítólag a jégeső és egy villámcsapás miatt meg kellett szakítani a leszállást.

Az értesülések szerint ezt követően a pilóta kb. 15 percig körözött a géppel a főváros felett, mielőtt végül második próbálkozásra sikeresen leszállt az RAF Northolton, Északnyugat-Londonban.

A Buckingham-palota szóvivője ezt nyilatkozta a történtek kapcsán: “A királynő repülőútja villámlás miatt egy kicsit megcsúszott, de minden megfelelő ilyenkor szokásos eljárást betartottak, és nem merültek fel biztonsági aggályok az út folyamán.”

Az uralkodót később látták, amint corgijaival együtt megérkezett a Windsori kastélyba. Múlt csütörtökön Balmoralba utazott egy rövid szünetre, hogy előre rápihenjen a jubileumi nagy ünnepségre. Ez az első alkalom, hogy Nagy-Britanniában 70 éve ugyanaz az uralkodó ül a trónon.

A megemlékezések csütörtökön a hagyományos Trooping the Color katonai látványossággal kezdődnek, amelyen több mint 1500 tiszt és katona, valamint 350 ló vesz részt a Household Divisiontől.

Az államfő az előrejelzések szerint a királyi család többi dolgozó tagja mellett megjelenik majd az erkélyen. De továbbra sem világos, hogy mely eseményeken fog megjelenni, mivel a királynő epizodikus mozgási problémákkal küzd az utóbbi időben.

A feltételezések szerint a királynő szombaton részt vesz dédunokája, Lilibet első születésnapján is, miután korábban lemondta a Derbyre való kiutazási tervét. Soha nem találkozott Harry herceg és Meghan Markle lányával, és évek óta nem látta Lilibet testvérét, Archie-t sem. Mindenesetre, bár a repülőútja kissé izgalmasabbra sikeredett a tervezettnél, szerencsére semmi baja és korához képest viszonylag jó egészségnek örvend.   Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után