A királyi család újabb álláshirdetést rakott ki: Cambridge hercegnőjének dolgozhat egy szerencsés, évi 27,500-ért 1

Felkerült egy újabb álláshirdetés amelyben az áll, hogy személyi asszisztens kerestetik Cambridge hercegnőjének, Kate Middletonnak. A pozíciót három napja tették fel a LinkedIn üzleti hálózatépítő közösségi oldalra, és rövid idő alatt már több mint 200-an jelentkeztek.

A királyi család újabb álláshirdetést rakott ki: Cambridge hercegnőjének dolgozhat egy szerencsés, évi 27,500-ért 3

A személyi asszisztensi állást a Cambridge-i hercegnek és hercegnőnek dolgozó Household of TRH írta ki. A pozíció összefoglalója így szól: „Ez egy izgalmas lehetőség, hogy csatlakozz a személyi asszisztensi csapatunkhoz, hogy támogassuk a Cambridge hercegnő helyettes magántitkárát. Az erre a pozícióra felvett személy lényegében széleskörű adminisztratív és operatív támogatást nyújt a helyettes magántitkárnak.”

A munkavégzés helye a Kensington Palotában lenne, állandó, és teljes munkaidős szerződést kínálnak heti 37,5 órás munkaidővel. A fizetés pedig nem kevesebb, mint évi 27 500 font.

A posztot betöltő személy feladatai közé tartozik a titkár naplójának kezelése, találkozók szervezése, utazásszervezés, jegyzőkönyvezés, valamint a királyi család eseményeinek és látogatásainak támogatása. A sikeres jelöltnek rendelkeznie kell korábbi titkári és adminisztratív munkatapasztalattal, kiváló informatikai ismeretekkel, kiváló interperszonális készségekkel és jó szervezőkészséggel.

Azt is megköveteli mindemellett a pályázóktól, hogy legyenek „tapintatosak és diszkrétek, és mindenkor őrizzék meg bizalmasságukat”, valamint fontos emellett „az Egyesült Királyságban, a Nemzetközösségben és világszerte élő közösségek sokszínűségének ismerete”.

„A királyi háztartás úgy véli, hogy a modern társadalom sokszínűsége annak legnagyobb kincse. Ezt tükrözzük a legjobb tehetségek bevonzására, foglalkoztatására és jutalmazására irányuló politikákban, függetlenül nemtől, fajtól, etnikai vagy nemzeti származástól, fogyatékosságtól, vallástól, szexuális irányultságtól vagy életkortól.”

„Toborzási folyamatunk lehetővé teszi számunkra, hogy a rendelkezésre álló legszélesebb körből toborozhassunk, olyan megközelítéssel, amely tisztességes, nyitott és hozzáférhető. Fontos számunkra, hogy minden alkalmazott a legjobbat tudja kihozni magából, és erőt meríthessünk sokszínűségünkből. Ezért folyamatosan dolgozunk azon, hogy szervezetünket sokszínűvé és befogadóvá tegyük.” – olvasható a leírásban.   Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után